Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yayını izlemedim ama Güney Amerikalı büyük bir yıldız Falcao olmasın. Bir de ayrı bir yıldız bakıyorlardır belki ayriyeten.

Yok falcao icin ugrasiliyor ayriyeten guney amerikali buyuk bi yildiz dedi. Drogba zamani kur olsa olabilirdi ama gorecez bakalim dediler.

Önemli çünkü geçen dönem çok meşgul etti buraları iyi kandırdı bende diyom amcamın oğlu biletci ünlü bi futbolcuya rezervasyon var iptal olursa caymışlar derim
Renktaş sen transfer dönemi buradasın ama bizler sürekli buralardayız ve bahsettiğin kişi ile sürekli iletişim halindeyiz. O kardeşimizin hatta burada ki renktaşlarım çoğunun abisi olur, işini gücünü bırak çocuğunu dahi biliyoruz.

Rica ediyorum bu şekilde ithamlarda bulunma

Volkan Kılıç: “Selçuk İnan ile sözleşme uzatılacak. Kendisinden indirim istendi.” (TRT Spor)

Hocam yayını izlemedim ama Güney Amerikalı büyük bir yıldız Falcao olmasın. Bir de ayrı bir yıldız bakıyorlardır belki ayriyeten.
Aslı astarı yoktur ama kulaklarına gelen ismin Higuain olduğunu sanıyorum. Çünkü Falcao o ismin yanında kolay transfer kalır gibi bişiler dediler. Demirkol isim vermem doğru olmaz dedi. Bir iki cümle sonra Higuain gibi biri bile gelelbilir minvalinde bişey dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt