Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 orta saha mı seneye ızdırap olur valla bu sezonki gibi şansımız yaver gitmez hep

James Rodríguez dediler geldik.

Düsseldorf'tan Kenan Karaman ve Kaan Ayhan paketi yapmalıyız.

Yunanistan'ın en iyi oyuncusu Benfica'li Samaris. 28 yaşında ön libero Fernando'nun yerine düşünülebilir sözleşmesi bu Haziran'da bitiyor diye biliyorum bonservissiz maaşı da Fernando'dan fazla olmaz

tumblr_nf1vxqVIc91t6vx33o1_500.gif

Kimse sana şuna buna inan demiyor. Sadece sana burada bir çok kişi bu adam güvenilir diyor. Yüklendiğin Modeste konusunda bile adam yanlış bilgi vermedi, bizzat bizim yönetimimiz açıkladı anlaşıldığını ama son an da kulübü ile olan durumu yüzünden geri adım atıldığını.

Buna rağmen aylar önce olmuş bir konu üzerinden, yanlış bir bilgi paylaşımı olmadığı halde koca adama ithamlarda bulunuyorsunuz. Bu yüzden olayın olduğu dönem adamın zaten canı sıkıldı, hala daha devam ettirilmeye çalışılıyor. Bunun vebalinden de mi korkmuyor sunuz bir anlasam.
Ne saçma bişi bu şimdi bizimkiler Alan ile ilgilendi bende deseydim ben biletciyim rezervasyon ayrılmış bide photoshopla aynısınıda yaparım böle bişi desem bana inancakmısınız neye göre doğru bilgi kime göre geçin bu işleri burda tek resmi kurum KAP’tır aksini idda ediyosan sana bu son mesajım adama ben iftira atmadım sadece sallama paylaşım dedim bende paylaşım yapayım Babel geldi kesin bilgi rezervasyonu varmış biletci bi abi dedi kesinmiş

Kimse sana şuna buna inan demiyor. Sadece sana burada bir çok kişi bu adam güvenilir diyor. Yüklendiğin Modeste konusunda bile adam yanlış bilgi vermedi, bizzat bizim yönetimimiz açıkladı anlaşıldığını ama son an da kulübü ile olan durumu yüzünden geri adım atıldığını.

Buna rağmen aylar önce olmuş bir konu üzerinden, yanlış bir bilgi paylaşımı olmadığı halde koca adama ithamlarda bulunuyorsunuz. Bu yüzden olayın olduğu dönem adamın zaten canı sıkıldı, hala daha devam ettirilmeye çalışılıyor. Bunun vebalinden de mi korkmuyor sunuz bir anlasam.
Şunuda söleyim burda her doğru paylaşım yaptım doğru bilgi verdim diyen dürüst yada doğru bilgiler vermiş ve emek göstermiş olmuyor hadi by sana

Okay, Kaan Ayhan ve Muriqiyi almak lazım tuzlu kaçar ama yerli kalitesi ciddi şekilde artar. Diagneden gelen parayı bunlara yatırabiliriz forvet içinde kiralık vs bu formül bulunur

Ne saçma bişi bu şimdi bizimkiler Alan ile ilgilendi bende deseydim ben biletciyim rezervasyon ayrılmış bide photoshopla aynısınıda yaparım böle bişi desem bana inancakmısınız neye göre doğru bilgi kime göre geçin bu işleri burda tek resmi kurum KAP’tır aksini idda ediyosan sana bu son mesajım adama ben iftira atmadım sadece sallama paylaşım dedim bende paylaşım yapayım Babel geldi kesin bilgi rezervasyonu varmış biletci bi abi dedi kesinmiş
Ya sen ne dangalak adamsın ya ? @Kenan Ünal sabırla anlatmaya çalışıyor iki saattir de basmayınca kafa böyle oluyor herhalde. Türkçe kullanımından belli zaten bir sıkıntının olduğu.`` İftira atmadım ama sallama paylaşım dedim.`` :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt