- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
o parayi kimse vermez yav gecsinler o isi. taylan gibi bi oyuncunun ptt 1.ligde isi yok.olm iyi tmm da, adamlar 2.5 milyon avro istiyorlar.
avro 6.5 lira lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o parayi kimse vermez yav gecsinler o isi. taylan gibi bi oyuncunun ptt 1.ligde isi yok.olm iyi tmm da, adamlar 2.5 milyon avro istiyorlar.
avro 6.5 lira lan
Yok iyi adam olabilirde 2 milyon euro nedir ya. Fırsatçılık, şerefsizlikten başka birşey değilEvet tezat yorumlardan uzak duralım belhanda konusunda hoca beğeniyorsa bize söz düşmüyorsa taylan konusunda da ağzımızı açmayalım lütfen
zorla mı satıyorlar pahalı geliyorsa alamayalımYok iyi adam olabilirde 2 milyon euro nedir ya. Fırsatçılık, şerefsizlikten başka birşey değil
okadar vermemişizdir bence ama dedigin gibide çıkabilirBöyle yazdığına göre aldık.1 milyon euro bonservis diye tahmin ediyorum..
Yav bu herifin hiçbir halt bildiği yok arkadaşlar. Madem biliyordu adı basına düşmeden yazsaymış ya. Basında ismi geçen bütün isimlere yuvarlak yuvarlak yorumlar yapıp muhabirim diye gezinen bir arkadaş bu.Böyle yazdığına göre aldık.1 milyon euro bonservis diye tahmin ediyorum..
Transferde ümitsizlige kapılmış durumdayim rengim. Sacma sapan yerliler alacaklar sanirim.keyifler nsl rengim
O zamanlar alt yas milli takim kaptaniydi, pek erzurum maci izlemedim bizlik adam oldu mu yani taylan?DEMEK Kİ yeteri kadar hakim degilsin izlemiyorsun. futbolun içinde olan adamlar taylanı 4-5 senedir bilir. ismi bizle taa bucadayken geçmişti
brahimi imzaya çok yakınyok mu şöyle kolpada olsa duyum verecek