- 4 Ağustos 2009
- 90.318
- 71.274
- 5.188
Renkdaslarim birlik ve beraberlige en cok ihtiyac duydugumuz su gunlerde lutfen birbirimize girip dusmanlarimiza koz vermeyelim. Unutmayin ki CABAMIZIN ADI GALATASARAY!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana yazan sensin birader evet kitap okumalıyım ve okuduğumu anlamalıyımYav boş herifin önde gidenisin onu anladık da, bari az kitap oku da okuduğunu anlama kabiliyetin gelişsin. Senin gibi bir herif için ben niye zaman harcayıp parağraf yazayım. Özgür Ayten gibi hakikaten bir şeyler bilen adamların da forumda bilgi paylaşımını kesmemesi için yazılmış bir post o. Senin gibi 10 IQ herifleri takmaması için bir öneri + forum akışı hakkında genel bir tespit var orada.
Ek olarak, bir kez daha söylüyorum. Beni alıntılama.
Kim uyardı beni? Abdullah da Keramettin de onay verdi bana. En son Danyal ile de konuştuk. Sen boş yapmak için alakasız yerden dem vurmaya çalışıyorsun çünkü amacın kendini haklı çıkarmak. Her turnuvanın deplasman golü kuralı farklı oluyor ya da değişkenlik gösteriyor. Bunu takip etmediğim için mi yalancı oluyorum
hadi bak dalgana aslanım. bir şey öğrenmek istiyorsan git senden üst olanlarla konuş aykırı bir durum görürlerse söylerler sana zaten.
DMden ozur diledimadamın dediğini anlamamışsın bence gereksiz yükseliyorsun şuan
Ölmedik hala varız yahuHocam beni yanlış anlama ama, bazı şeylere gereksiz takıyorsun bence.
Sen forumda çok fazla takılmıyorsun anladığım kadarıyla. O yüzden burdaki ortamı pek bilmezsin.
Burda o kadar çok troll var ki. Adamların GS filan umurunda değil. Gelip burda gırgır şamata yapma amacındalar sadece. Kimsenin de afedersin bir yerlerine taktığı yok bu üyeleri. Bende çoğu engelli bunların. Engelli listemde belki 50 kişi var. Fantazi olsun diye yapmadım elbette bunu. Kafam rahat etsin diye. Sen de tavsiyimi kulak arkası etme, engelle butonu vallahi nimet. Canını sıkan varsa bas engeli. Ha engel atamıyorsan da okumadan geç. Yokmuş gibi davran.
Sana sataştığı için yazmıyorum. Bu Ünsal denilen herif forumdaki en boş üyelerden biridir. 2 kelimeyi 1 araya getirip de şurda ciddi ciddi bir konuda fikir beyan ettiğini görmedim. Bu boş herifin Mod olması da ayrı konu, ama orası da benim haddim değil. Yöneticiler öyle uygun görmüşler demek ki.
1 tane herif yüzünden burdaki GS ile yatıp, GS kalkan adamlara da haksızlık ediyorsun. Burda Levent abi vardı, THY'de çalışan. Adam işini kaybetmek pahasına transferde adı geçen adamların bilet bilgileri hakkında bilgi veriyordu. En son Modeste için rezervasyon var dedi. Transfer iptal olunca bazı gerizekalılar daha rezervasyonun ne olduğunu dahi bilmeden, sanki transferi o yapıyormuş gibi mal mal yorumlar yaptılar. Artık yazmıyor. Yapmayın bunu yav. Sosyal medya lağım çukuru gibi bir yer. Böyle güzide bir platformda bile illaki çürük elmalar çıkıyor.
DMden ozur diledim
başakşehirde veya bjkde adamın dibidir ekibimize gelirse değildirArda Turan adam midır?