Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.993
- 39.352
- 3.993
Higuainin neresini alacakmisiz acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan reddetmeyip ne yapacaktı. Adam eplden teklif bekliyor
o.kadar kötü olamaz.renktaslarimKume duseriz
Yuh yani, bunun neresi mikserlik anlamadim. Kimsenin istemedigi birisi icin sarcastic bir yaklasimda bulundum. Bunu da nerelere cektin. Buyuk basari dogrusu. Bak bu da sarcasm iceren bir cumle. Hani anlamamissindir diye soyluyorum.Neden hep mikserlik pesindesin
Kume duseriz
Yuh yani, bunun neresi mikserlik anlamadim. Kimsenin istemedigi birisi icin sarcastic bir yaklasimda bulundum. Bunu da nerelere cektin. Buyuk basari dogrusu. Bak bu da sarcasm iceren bir cumle. Hani anlamamissindir diye soyluyorum.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
500 bin bile haramda neyseselcuk 500 k tamamdir. 1 mio üstü hersey haramdir
Aklimiz mi? Kac kisisiniz siz? Yoksa cift kisilikli misin? Bir tek sen yaziyorsun zannediyordum. Ayiplamiyorum tabi. O da medical bir sorun. Allah oyle yaratmis.Aklimizla alay etme
yok vardır illa bir kac tane daha senin gibiHakan calhanoglunu beğenmeyen bir benmiyim acaba?
Aklimiz mi? Kac kisisiniz siz? Yoksa cift kisilikli misin? Bir tek sen yaziyorsun zannediyordum. Ayiplamiyorum tabi. O da medical bir sorun. Allah oyle yaratmis.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi