Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi izledim şu yalı çocuğunu. Türk futbolunun yıllardır devam eden sorunlarını Fatih Terim'e odenen tazminata kadar indirgeyip, Federasyon isteseydi bu parayı odemeyebilirdi dedi ya. Vay arkadas bu Mr. Vizyon ne kadar düşük profilli, sığ düşünceli bir seviyesizmiş. Aziz bunun yanında bayağı bir delikanlı adammış. Yazıklar olsun sana.

Şuan ilk 11 için onyekuru tekrar kiralanır gibi düşünürsek öncelik 2 orta saha olmalı, Belhanda ya da diagne satılmadan 10 numara ve forvet düşünmeyelim

Deniz Türüç e 5m vermektense bedava Jimmy Durmaz çok iyi olacak, hiç farketmemiştim serbest kaldığını,

2 orta saha bir kanat 2 forvet şart oğlu şart ve bunların tamamı kalite isim olmalı

Balotelli
Babel
Eleke
Amartey kiralık
Ofori denenebilir

Simdi izledim şu yalı çocuğunu. Türk futbolunun yıllardır devam eden sorunlarını Fatih Terim'e odenen tazminata kadar indirgeyip, Federasyon isteseydi bu parayı odemeyebilirdi dedi ya. Vay arkadas bu Mr. Vizyon ne kadar düşük profilli, sığ düşünceli bir seviyesizmiş. Aziz bunun yanında bayağı bir delikanlı adammış. Yazıklar olsun sana.
Ali konuşmaya başladıysa yine uefadan ceza yolda demektir.

Psikolojik üstünlük bizde onları 6.0 yendik demesini bekliyorumki davul zurna ekibine çal keke çal diyeyim.bilinki iyi bir men yediler.cunku camia olarak afyonlari bu.

Bir önceki terim döneminde Terim'in kaç öğretmen maaşı kaç doktor maaşı aldığını hesapliyorlardi.lucescu ne aldi Şenol ne alacak bilen varmı?

Ama kızmıyorum bilakis hoşuma gidiyor.basaridan başarıya kosmuyoruz lakin kafa bu oldukça her zaman kuş giller gerimizde kalacak

Başakşehir bile bize sardı gram yol alamadı.sen başakşehir sin ula.

Sen kim köpek.senin ağzını yirtarim

Devletin yapilandirmasi cezayi bozamaz. Cunku 2 yil ust uste kâr hedeflerine uymadi fb.

Borcun yapilandirilmasi ile konunun alakasi yok. Bu yil basabas olmasi lazimdi, 58 milyon euro zarardalar. Faaliyet geliri yaratamayacaklarindan o borcun kapanma ihtimali sıfır.

Futbolcularina borclular ve nakit yok, futbolcu alamiyorlar, o yuzden nakit bekliyorlar devletten bu hazirana kadar borç yapilandirmasini yapabilmek icin. Berbat durumdalar.

Şaftı kaydı yalı çocuğunun. O yuzden beyinsiz camiasina afyonu veriyor : GS dusmanligi!!

Iq suz camiasi simdilik yiyiyor bunlari!

Vazelini hazirla alicim camiana dogru bir cisim yaklaşıyor! ;)

matayı fener istiyordur. paranın hepsini gömerler kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt