Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ne kadar dogru, yada troll mu bilmiyorum, sadece heycan iyicin paylastim

Su Bayern'in ortasaha formasyonunda 3 tane ofansif oyuncu oynuyor ama rakiplere kabus gibi cokuyorlar.Cok ilginc degil mi sizcede?
Thiago regista, Goretzka box to box
Direk ofansif diyemeyiz üstüne Alaba gibi bir stoper ve iki dinamik bek var.

Toplu defans toplu hücum yapabilen takımlar için ideal orta saha yapısı bu olmalı zaten.

perotti ve enner valenciayi almislar

emre b'yi yaliyorlar twitter'da

transfer dahisi falan diyorlar

Yahu bunları söyleyenler aynı kişiler değil ki..
Bence çok anlamsız bu forumda görmekten bıktığım klişe bir yorum.
Hayır bu şekilde çelişkili yorum yapan kişileri bireysel olarak sen böyle diyordun şimdi tam tersi diyorsun diye yorum yaptığınızıda görmedim.
Böyle yorum yapanlar var üstat. Aynı kişiler hem de.

Akla gelen ilk isim de belli.

Ali Koç TÜRK futbolunun anasını belleyecek anlaşıldı, iğrenç Transfer şikeleri, TFF, PFDK, MHK yi tehditler , Anadolu kulüplerini bize karşı doldurup düşman etmeler, onlara Sponsorluk vaadiyle istediği maçta yatıp, rakiplerine extra motivasyonla oynatmak, Yalı çocuğu çok büyük hırs yapmış..

Estagf. kardesim ne dalga gecmesi. Haftaya görürsünüz o is bitti gibi. Cuma günü son bir görüsme var. Duyum degil Bilgi veriyorum kardesim bu isin icindeki menajerlerle yakinim. Belhanda ve Gomis'in geldigini ve bonservislerine kadar baska bir forumda yazmistim. Kesin ve net bilgi veriyorum.

Fenerbahce'li olmak önemli degil. Insan olalim, saygili olsun herkes sorun yok.
Peki Fenerli olmana rağmen Galatasaray duyumlar vermen, foruma üye olman falan nasıl bir amacın ürünü Emre kardeşim?

Hocam 2018'de yapti bu aciklamayi, 2 yil gecti hala aynisi.

Bize değil bu adama söylesin

images (54).webp

Estagf. kardesim ne dalga gecmesi. Haftaya görürsünüz o is bitti gibi. Cuma günü son bir görüsme var. Duyum degil Bilgi veriyorum kardesim bu isin icindeki menajerlerle yakinim. Belhanda ve Gomis'in geldigini ve bonservislerine kadar baska bir forumda yazmistim. Kesin ve net bilgi veriyorum.

Fenerbahce'li olmak önemli degil. Insan olalim, saygili olsun herkes sorun yok.
KARDESİM belhanda hakkinda bir bilgin var mi cevap vermedin soruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt