İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.779
- 2.215
- 913
:=8
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde transfer olmuyor muhabirler napsinYok ki Sabuncuoğlu gibi bir muhabir bizde... Adam çat çat uçak saati veriyor, bizimkilerin bizden farkı yok..
Reis olunca haber vermesine gerek yok, zaten öğreniyoruz onu, kimle görüşülüyor ediliyor, Albayrak kimlerin fiyatını soruyor vs. bunların bilgisi olmalıBizde transfer olmuyor muhabirler napsin
Thiago regista, Goretzka box to boxSu Bayern'in ortasaha formasyonunda 3 tane ofansif oyuncu oynuyor ama rakiplere kabus gibi cokuyorlar.Cok ilginc degil mi sizcede?
Böyle yorum yapanlar var üstat. Aynı kişiler hem de.Yahu bunları söyleyenler aynı kişiler değil ki..
Bence çok anlamsız bu forumda görmekten bıktığım klişe bir yorum.
Hayır bu şekilde çelişkili yorum yapan kişileri bireysel olarak sen böyle diyordun şimdi tam tersi diyorsun diye yorum yaptığınızıda görmedim.
Falcao As kaynağına göre devre arasında İnter Miami'ye gidiyomuş..orta saha almadan ne santraforu yalandır herhalde
Falcao As kaynağına göre devre arasında İnter Miami'ye gidiyomuş..
Peki Fenerli olmana rağmen Galatasaray duyumlar vermen, foruma üye olman falan nasıl bir amacın ürünü Emre kardeşim?Estagf. kardesim ne dalga gecmesi. Haftaya görürsünüz o is bitti gibi. Cuma günü son bir görüsme var. Duyum degil Bilgi veriyorum kardesim bu isin icindeki menajerlerle yakinim. Belhanda ve Gomis'in geldigini ve bonservislerine kadar baska bir forumda yazmistim. Kesin ve net bilgi veriyorum.
Fenerbahce'li olmak önemli degil. Insan olalim, saygili olsun herkes sorun yok.
Kardesim boyle seyin haberinin olmamasi daha iyi 1e olacak is 2ye olur oteki turluReis olunca haber vermesine gerek yok, zaten öğreniyoruz onu, kimle görüşülüyor ediliyor, Albayrak kimlerin fiyatını soruyor vs. bunların bilgisi olmalı
niye böyle bir şey yapıyoruz ona da anlam veremiyorum zatenFalcao As kaynağına göre devre arasında İnter Miami'ye gidiyomuş..
Bunlar cahil garry rofriguez bile daha iyiperotti ve enner valenciayi almislar
emre b'yi yaliyorlar twitter'da
transfer dahisi falan diyorlar
Peki Fenerli olmana rağmen Galatasaray duyumlar vermen, foruma üye olman falan nasıl bir amacın ürünü Emre kardeşim?
Hocam 2018'de yapti bu aciklamayi, 2 yil gecti hala aynisi.

Çiğ etleri hazır edin...KARDESİM belhanda hakkinda bir bilgin var mi cevap vermedin sorumaEstagf. kardesim ne dalga gecmesi. Haftaya görürsünüz o is bitti gibi. Cuma günü son bir görüsme var. Duyum degil Bilgi veriyorum kardesim bu isin icindeki menajerlerle yakinim. Belhanda ve Gomis'in geldigini ve bonservislerine kadar baska bir forumda yazmistim. Kesin ve net bilgi veriyorum.
Fenerbahce'li olmak önemli degil. Insan olalim, saygili olsun herkes sorun yok.