Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
bunları getirirsin yav kabul et!!Buraya getiremiyorsun işte reis.Para vermekle olmuyor.Bizim ligi katardan önceki durak olarak göruyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunları getirirsin yav kabul et!!Buraya getiremiyorsun işte reis.Para vermekle olmuyor.Bizim ligi katardan önceki durak olarak göruyorlar.
Hlozek wonderkid yolu buralara düşmez bundesliga yaparValla kapatır veya kapatmaz. Gelsin özel seyircisi olur burda. Aynısı Hlozek için de geçerli. Bizim bu gençlerden bir iki tanesini almamız gerekiyor. Aradığımız 10 numara bunlar.
Knk pavel marine ne diyorsun estonya ligini dağıtıyor adambunları getirirsin yav kabul et!!
oraları dagıdan bi herif daha vardı erik sorga diye ne oldu ona bilmiyorum meselaKnk pavel marine ne diyorsun estonya ligini dağıtıyor adam
Sen estonya ligini de mi izliyon yoksa fmden mi sallıyon knk. Adamın videosu bile yok laoraları dagıdan bi herif daha vardı erik sorga diye ne oldu ona bilmiyorum mesela
bunları rus ukrayna kulüpleri alıp oynatıyo da suni çimli bi ligden bi anda sıçrama yaparsa sçabilir rtaş
Baktığında Luyindama'nın da yolu düşmezdi. İkna ve değerini verirsen gelir. Tabi bu Albayrak ile olacak iş değil. Amatör ruhlu olduğu için kötü anlamda değil pek bişey başaramaz dışarda. Bize harbiden bir sportif direktör lazım.Hlozek wonderkid yolu buralara düşmez bundesliga yapar
yok erik sorgayı videolardan biliyorum adam fmde yok bende o kelepirdir alırım diye bakıyodum bulamamıstımSen estonya ligini de mi izliyon yoksa fmden mi sallıyon knk. Adamın videosu bile yok la)))
Öyle topçular iknaya bakar işte. Adam apo başkanı karşısında görünce bakkala mal mı alıyo bunlr derBaktığında Luyindama'nın da yolu düşmezdi. İkna ve değerini verirsen gelir. Tabi bu Albayrak ile olacak iş değil. Amatör ruhlu olduğu için kötü anlamda değil pek bişey başaramaz dışarda. Bize harbiden bir sportif direktör lazım.
40-45 milyon arasi yanlışım varsa duzeltin.Bu sozde 18 milyonun nesi yansiyo fenere @Yusuf Ciftci @Can Akasra @Mustafa İnaç bi anlatın bakayim.limite 3te biri yansiyo diye biliyorum paranın.sikedeki gibi 1 gecede kural mi degisti?jozwiak ve moderi bile aldirmislar forumdaki gercekten Galatasarayli olan renkdaslar
rizeye 2-2,5 gidiyo galiba.16 milyon eurodan hesapladıysan 4 milyon euro falan yapıyo 3te biri.o da senin dediğin kadar eder mi bilmiyorum.para konusunda kıtım ama o civarlar sanırım.bi arkadaş 18 milyonun tamamını kullanacak gibi yazmısta fener için,ondan gereksiz atladım mevzuya40-45 milyon arasi yanlışım varsa duzeltin.
Yok ya ne tamamı hayal dünyasında yaşıyorlar. Kafalarına göre takılıyorlar ama Sağlam girecek fenere yakındır sonra ağlamaya başlarlar.rizeye 2-2,5 gidiyo galiba.16 milyon eurodan hesapladıysan 4 milyon euro falan yapıyo 3te biri.o da senin dediğin kadar eder mi bilmiyorum.para konusunda kıtım ama o civarlar sanırım.bi arkadaş 18 milyonun tamamını kullanacak gibi yazmısta fener için,ondan gereksiz atladım mevzuya
Oyle gibi.sagol cevap icin iyi geceler mustiYok ya ne tamamı hayal dünyasında yaşıyorlar. Kafalarına göre takılıyorlar ama Sağlam girecek fenere yakındır sonra ağlamaya başlarlar.

Hocam duyumcu veya bilgi sahibi değilim sadece görüşümü belirttim saygılar.Sinan Gümüş, Genoa’dan bonservisini almak için alacaklarının tamamını eski kulübünde bıraktı ve bunun karşılığında bedelsiz olarak ayrıldı.(Yalan)
Emre Belözoğlu, Paok’un sağ kanat oyuncusu Dimitris Limnios’un menajeri ile bir araya geldi.(?)
Vedat Muriç Lazio’da • 18 milyon Euro bonservis • 2 milyon Euro + bonus maaş • 5 yıl sözleşme(Yalan)
Fenerbahçe, Enner Valencia transferinde sona geldi. Oyuncu ile birçok konuda anlaşıldı.(?)
Jose Ernesto Sosa Fenerbahçe’de • 1.75 milyon Euro maaş • 2 yıllık sözleşme
1.5 Mio € Imza parasi.(Yalan)
FC Mariupol, Allahyar Sayadmanesh için Fenerbahçe’ye resmi teklif yaptı.(Yalan)
Mame Thiam resmen Fenerbahçe’de
Kasimpasa‘dan bonservisini almak için alacaklarının tamamını eski kulübünde bıraktı ve bunun karşılığında bedelsiz olarak ayrıldı.(Yalan)
Fenerbahçe Loic Remy için resmi teklif yaptı.(?)
Lyon, Luiz Gustavo için 7 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı. Teklif reddedildi. • Fenerbahçe 10 milyon Euro istiyor.(Yalan)
Fenerbahçe Diego Perotti ile anlaşmaya vardı. • Roma’nın onayı bekleniyor. Perotti de Roma’dan olumlu haberi alınca; İstanbul’a gelecek.(?)
Ve biz hala Transfer bekliyoruz.
Bu Fenerbahcenin isi is degil ama hayirlisi..
Bu Sene Sampiyon Galatasaray (İNŞALLAH) KATILIYORUM.
Iyi geceler kardeşimOyle gibi.sagol cevap icin iyi geceler musti![]()