Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hlozek wonderkid yolu buralara düşmez bundesliga yapar
Baktığında Luyindama'nın da yolu düşmezdi. İkna ve değerini verirsen gelir. Tabi bu Albayrak ile olacak iş değil. Amatör ruhlu olduğu için kötü anlamda değil pek bişey başaramaz dışarda. Bize harbiden bir sportif direktör lazım.

Baktığında Luyindama'nın da yolu düşmezdi. İkna ve değerini verirsen gelir. Tabi bu Albayrak ile olacak iş değil. Amatör ruhlu olduğu için kötü anlamda değil pek bişey başaramaz dışarda. Bize harbiden bir sportif direktör lazım.
Öyle topçular iknaya bakar işte. Adam apo başkanı karşısında görünce bakkala mal mı alıyo bunlr der

40-45 milyon arasi yanlışım varsa duzeltin.
rizeye 2-2,5 gidiyo galiba.16 milyon eurodan hesapladıysan 4 milyon euro falan yapıyo 3te biri.o da senin dediğin kadar eder mi bilmiyorum.para konusunda kıtım ama o civarlar sanırım.bi arkadaş 18 milyonun tamamını kullanacak gibi yazmısta fener için,ondan gereksiz atladım mevzuya

Sinan Gümüş, Genoa’dan bonservisini almak için alacaklarının tamamını eski kulübünde bıraktı ve bunun karşılığında bedelsiz olarak ayrıldı.

Emre Belözoğlu, Paok’un sağ kanat oyuncusu Dimitris Limnios’un menajeri ile bir araya geldi.

Vedat Muriç Lazio’da • 18 milyon Euro bonservis • 2 milyon Euro + bonus maaş • 5 yıl sözleşme

Fenerbahçe, Enner Valencia transferinde sona geldi. Oyuncu ile birçok konuda anlaşıldı.

Jose Ernesto Sosa Fenerbahçe’de • 1.75 milyon Euro maaş • 2 yıllık sözleşme
1.5 Mio € Imza parasi.

FC Mariupol, Allahyar Sayadmanesh için Fenerbahçe’ye resmi teklif yaptı.

Mame Thiam resmen Fenerbahçe’de
Kasimpasa‘dan bonservisini almak için alacaklarının tamamını eski kulübünde bıraktı ve bunun karşılığında bedelsiz olarak ayrıldı.

Fenerbahçe Loic Remy için resmi teklif yaptı.

Lyon, Luiz Gustavo için 7 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı. Teklif reddedildi. • Fenerbahçe 10 milyon Euro istiyor.

Fenerbahçe Diego Perotti ile anlaşmaya vardı. • Roma’nın onayı bekleniyor. Perotti de Roma’dan olumlu haberi alınca; İstanbul’a gelecek.

Ve biz hala Transfer bekliyoruz.
Bu Fenerbahcenin isi is degil ama hayirlisi..

Bu Sene Sampiyon Galatasaray

rizeye 2-2,5 gidiyo galiba.16 milyon eurodan hesapladıysan 4 milyon euro falan yapıyo 3te biri.o da senin dediğin kadar eder mi bilmiyorum.para konusunda kıtım ama o civarlar sanırım.bi arkadaş 18 milyonun tamamını kullanacak gibi yazmısta fener için,ondan gereksiz atladım mevzuya
Yok ya ne tamamı hayal dünyasında yaşıyorlar. Kafalarına göre takılıyorlar ama Sağlam girecek fenere yakındır sonra ağlamaya başlarlar.

Sinan Gümüş, Genoa’dan bonservisini almak için alacaklarının tamamını eski kulübünde bıraktı ve bunun karşılığında bedelsiz olarak ayrıldı.(Yalan)

Emre Belözoğlu, Paok’un sağ kanat oyuncusu Dimitris Limnios’un menajeri ile bir araya geldi.(?)

Vedat Muriç Lazio’da • 18 milyon Euro bonservis • 2 milyon Euro + bonus maaş • 5 yıl sözleşme(Yalan)

Fenerbahçe, Enner Valencia transferinde sona geldi. Oyuncu ile birçok konuda anlaşıldı.(?)

Jose Ernesto Sosa Fenerbahçe’de • 1.75 milyon Euro maaş • 2 yıllık sözleşme
1.5 Mio € Imza parasi.(Yalan)

FC Mariupol, Allahyar Sayadmanesh için Fenerbahçe’ye resmi teklif yaptı.(Yalan)

Mame Thiam resmen Fenerbahçe’de
Kasimpasa‘dan bonservisini almak için alacaklarının tamamını eski kulübünde bıraktı ve bunun karşılığında bedelsiz olarak ayrıldı.(Yalan)

Fenerbahçe Loic Remy için resmi teklif yaptı.(?)

Lyon, Luiz Gustavo için 7 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı. Teklif reddedildi. • Fenerbahçe 10 milyon Euro istiyor.(Yalan)

Fenerbahçe Diego Perotti ile anlaşmaya vardı. • Roma’nın onayı bekleniyor. Perotti de Roma’dan olumlu haberi alınca; İstanbul’a gelecek.(?)

Ve biz hala Transfer bekliyoruz.
Bu Fenerbahcenin isi is degil ama hayirlisi..

Bu Sene Sampiyon Galatasaray (İNŞALLAH) KATILIYORUM.
Hocam duyumcu veya bilgi sahibi değilim sadece görüşümü belirttim saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt