Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk liginde tek sene sözlesmesi kalmis oyuncuya 30 ve 20 zor verirler. Marcaoun yasi 25 Luyindama o zaman 27 yasinda olacak. Yani o kadar genc de degiler.

Bence sözlesmelerini uzatmazlarsa, gelecek sene ikise beraber 25-30 arasindan fazla zor ederler.
Sözleşmelerini uzatiriz herhalde 2 si de karakterli futbolcular

Ne safi adamin otobus minibus filosu var sen uyaniksin neyin var? Turk milletindeki bu asagilama olayini cozemedim. Buradaki herkesi topla bir albayrak etmez
o zaman bıraksın transfer işini otobüscülük minibüscülük işlerini yapsın. Transfer işinde bence de saf. Herkesin kendine göre iyi yapabildiği bir mesleği var

sezon boyunca toplam 200 dakika forma giymiş j.durmaz'a yaptığımız dahiyane sözleşme gereği bu sezon 1 milyon tl daha fazla vereceğiz. oyunculara yaşlandıkça zam yapan bir yönetimden bahsediyoruz. ffp olmasa 10 milyona mensah'ı almıştık.

Ne safi adamin otobus minibus filosu var sen uyaniksin neyin var? Turk milletindeki bu asagilama olayini cozemedim. Buradaki herkesi topla bir albayrak etmez
Dursun Özbek'in de oteli şirketi falan vardı, bu onu iyi bir futbol kulübü başkanı mı yapıyor otomatikmen?

Aynısı Apo için de geçerli. Transfer işleri bu adamı kesinlikle aşıyor çünkü beceremiyor, bu adamın en güçlü olduğu alan insan ve ilişki yönetimi. Ona odaklandı mı başarılı oluyor, yönetimsel konularda ve özellikle transfer konusunda adam yetersiz.

sent via GSC

İyi de bu dediğiniz şeyleri rakip takımlar da önceki 2 sezon bizim için söyledi. ben türkiyede bi takımın hakkıyla şampiyon olduğunu görmedim zaten. her takım aleyhine hata yapılıyor illa ki

ama sürekli hakem de hakem yok o lobi bu organizasyon aşırı derecede baydı artık.
Her şeyi ona bağlamayalım kabul ama bunu da görmezden gelemeyiz. Yarın hakem yada mhk diye ağladığında göreceğim o arkadaşları.

o zaman bıraksın transfer işini otobüscülük minibüscülük işlerini yapsın. Transfer işinde bence de saf. Herkesin kendine göre iyi yapabildiği bir mesleği var
Adam muazzam basarili oldugu icin gs yonetim kurulunda biz basarisiz oldugumuz icin forumdan yazabiliyoruz. Bence herkes durdugu yeri bilmeli.

Alakasi yok. Pandemiden once 8 de 8 yapmis bir takimiz. Sen sahaya cikip aslanlar gibi topunu oynarsan her yerde sampiyon olursun. Senin gibi dusunen binlerce taraftar var maalesef ve bu yuzden de Turk futbolu gelismiyor. Yok hakemler yok tff yok mhk gecelim bu isleri.

Biz de her mac sonrasi hakemler konusuluyor, avrupa'da boyle bir duzen yok, spor kanallarinda hakemler bu kadar konusulmuyor, orada futbol konusuluyor, taktik, oyuncu degisiklikleri, kotu performans gosteren futbolcular, bunlar konusuluyor.
Pandemi sonrası bir ofsayt bir hakemle iş bitti.

Aşağılama değil ki. Adamın filosu var ee tamam ancak bu transfer işlerinde saf olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Süleyman Hurma kadar uyanık birisi mi? Değil.

Dursun Özbek'in de oteli şirketi falan vardı, bu onu iyi bir futbol kulübü başkanı mı yapıyor otomatikmen?

Aynısı Apo için de geçerli. Transfer işleri bu adamı kesinlikle aşıyor çünkü beceremiyor, bu adamın en güçlü olduğu alan insan ve ilişki yönetimi. Ona odaklandı mı başarılı oluyor, yönetimsel konularda ve özellikle transfer konusunda adam yetersiz.

sent via GSC
Adi yazdigin adamlar burada trandfer nobetinde bulunan adamlardan kendi hayatlarinda 100 kat daha basarili olmus insanlar. Uye ol galayasaray sonra aday ol bakalim kac oy alacaksin

Adam muazzam basarili oldugu icin gs yonetim kurulunda biz basarisiz oldugumuz icin forumdan yazabiliyoruz. Bence herkes durdugu yeri bilmeli.
Ben yönetimde durmasın demiyorum ki. Transfer işinde başarısız olduğunu söylüyorum. Filolarında elbette başarılı ki adam bu durumda ztn ama transfer işine karışmamalı bence.

Adi yazdigin adamlar burada trandfer nobetinde bulunan adamlardan kendi hayatlarinda 100 kat daha basarili olmus insanlar. Uye ol galayasaray sonra aday ol bakalim kac oy alacaksin
Bu nasıl mantık ya.

O zaman cumhurbaşkanı Erdoğan da hepimizden 100 kat daha başarılı olmuş birisi. Kendisini eleştiren ve beğenmeyenler politika ya atılıp kendileri ulaşsın o makama bakalım kaç oy alacaklar. Aynı mantık.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt