Murat Durmaz
Hocaların Hocası
- 5 Ocak 2019
- 50.032
- 51.261
- 3.748
Skrtel, 1 yıl daha Medipol Başakşehir'de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmelerini uzatiriz herhalde 2 si de karakterli futbolcularTürk liginde tek sene sözlesmesi kalmis oyuncuya 30 ve 20 zor verirler. Marcaoun yasi 25 Luyindama o zaman 27 yasinda olacak. Yani o kadar genc de degiler.
Bence sözlesmelerini uzatmazlarsa, gelecek sene ikise beraber 25-30 arasindan fazla zor ederler.
o zaman bıraksın transfer işini otobüscülük minibüscülük işlerini yapsın. Transfer işinde bence de saf. Herkesin kendine göre iyi yapabildiği bir mesleği varNe safi adamin otobus minibus filosu var sen uyaniksin neyin var? Turk milletindeki bu asagilama olayini cozemedim. Buradaki herkesi topla bir albayrak etmez
kendi şirketinde işleri nasıl yürütüyor bilemiyorum ama transfer işini beceremiyor işte.beceriyor diye mi düşünüyosunNe safi adamin otobus minibus filosu var sen uyaniksin neyin var? Turk milletindeki bu asagilama olayini cozemedim. Buradaki herkesi topla bir albayrak etmez
Dursun Özbek'in de oteli şirketi falan vardı, bu onu iyi bir futbol kulübü başkanı mı yapıyor otomatikmen?Ne safi adamin otobus minibus filosu var sen uyaniksin neyin var? Turk milletindeki bu asagilama olayini cozemedim. Buradaki herkesi topla bir albayrak etmez
Her şeyi ona bağlamayalım kabul ama bunu da görmezden gelemeyiz. Yarın hakem yada mhk diye ağladığında göreceğim o arkadaşları.İyi de bu dediğiniz şeyleri rakip takımlar da önceki 2 sezon bizim için söyledi. ben türkiyede bi takımın hakkıyla şampiyon olduğunu görmedim zaten. her takım aleyhine hata yapılıyor illa ki
ama sürekli hakem de hakem yok o lobi bu organizasyon aşırı derecede baydı artık.
Adam muazzam basarili oldugu icin gs yonetim kurulunda biz basarisiz oldugumuz icin forumdan yazabiliyoruz. Bence herkes durdugu yeri bilmeli.o zaman bıraksın transfer işini otobüscülük minibüscülük işlerini yapsın. Transfer işinde bence de saf. Herkesin kendine göre iyi yapabildiği bir mesleği var
Pandemi sonrası bir ofsayt bir hakemle iş bitti.Alakasi yok. Pandemiden once 8 de 8 yapmis bir takimiz. Sen sahaya cikip aslanlar gibi topunu oynarsan her yerde sampiyon olursun. Senin gibi dusunen binlerce taraftar var maalesef ve bu yuzden de Turk futbolu gelismiyor. Yok hakemler yok tff yok mhk gecelim bu isleri.
Biz de her mac sonrasi hakemler konusuluyor, avrupa'da boyle bir duzen yok, spor kanallarinda hakemler bu kadar konusulmuyor, orada futbol konusuluyor, taktik, oyuncu degisiklikleri, kotu performans gosteren futbolcular, bunlar konusuluyor.
Aşağılama değil ki. Adamın filosu var ee tamam ancak bu transfer işlerinde saf olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Süleyman Hurma kadar uyanık birisi mi? Değil.Ne safi adamin otobus minibus filosu var sen uyaniksin neyin var? Turk milletindeki bu asagilama olayini cozemedim. Buradaki herkesi topla bir albayrak etmez
Adi yazdigin adamlar burada trandfer nobetinde bulunan adamlardan kendi hayatlarinda 100 kat daha basarili olmus insanlar. Uye ol galayasaray sonra aday ol bakalim kac oy alacaksinDursun Özbek'in de oteli şirketi falan vardı, bu onu iyi bir futbol kulübü başkanı mı yapıyor otomatikmen?
Aynısı Apo için de geçerli. Transfer işleri bu adamı kesinlikle aşıyor çünkü beceremiyor, bu adamın en güçlü olduğu alan insan ve ilişki yönetimi. Ona odaklandı mı başarılı oluyor, yönetimsel konularda ve özellikle transfer konusunda adam yetersiz.
sent via GSC
Ben yönetimde durmasın demiyorum ki. Transfer işinde başarısız olduğunu söylüyorum. Filolarında elbette başarılı ki adam bu durumda ztn ama transfer işine karışmamalı bence.Adam muazzam basarili oldugu icin gs yonetim kurulunda biz basarisiz oldugumuz icin forumdan yazabiliyoruz. Bence herkes durdugu yeri bilmeli.
Daha iyisini yapacak olan aday olmali diyorum. Aday cikmiyor abuk sabuk herifler kendi reklamini yapti gecen secimde. Elimizdeki en iyisi bukendi şirketinde işleri nasıl yürütüyor bilemiyorum ama transfer işini beceremiyor işte.beceriyor diye mi düşünüyosun
Bu nasıl mantık ya.Adi yazdigin adamlar burada trandfer nobetinde bulunan adamlardan kendi hayatlarinda 100 kat daha basarili olmus insanlar. Uye ol galayasaray sonra aday ol bakalim kac oy alacaksin
Bu abiyi canlı izle Melih İzmir'de Mavişehir balıkçı barınağinda mezatts görmüştüm yok böyle satış zekası yok böyle dil,ciddiyim getir bize tüm çöpleri çöp satar abartmıyorum satar