Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama'nin zorunlu satin alma opsiyonu 29 temmuz'da kullanildi, yeni sezonda yani, FFP seneye bittigine gore Moder icin 1.5m kiralik bedeli ve gelecek sezon 10-15 temmuz'dan sonra 5m zorunlu satin alma opsiyonu mumkun degil mi?
Zorunlu olmuyor sanırım öyle olunca opsiyonel oluyor. Luyindama için aslında zorunlu değildi sözümüzü tuttuk orada zaten o yüzden kiralama bedeli yüksekti.

Kardesim bana suleyman hurmanin başarılarını yaz diyorum. Hala oyle mi boyle mi diyorsun. Adam tsyi yonetti ne yapmis hocbir sey aldigi oyuncularin hepsi bos
Guardiola'yı Ankaragücü'nün başına koysan şampiyon yapamasa Guardiola başarısız mı olmuş olur? Ha bu arada Süleyman Hurma'yı Guardiola seviyesinde tutmuyorum. Sadece örnek veriyorum. Albayrak transfer işlerinde başarısızdır. Geçen sezonki Falcao olayı bile başlı başına bir trajedidir. Adamın transferini bitirmeden poz verip basına salmak nedir? O pozdan yaklaşık 1 ay sonra geldi adam. Hocanın max 5 verin deyip Amrabat'a 8 milyon veren birisinden bahsediyoruz. Galatasaray'a yakışmıyor.

Kardesim bana suleyman hurmanin başarılarını yaz diyorum. Hala oyle mi boyle mi diyorsun. Adam tsyi yonetti ne yapmis hocbir sey aldigi oyuncularin hepsi bos
Geçmiş başarılarından bilgim yokta Karagümrüğü 2 senede 2.Lig den Süperlige çıkarttı bence büyük başarı

Abdurahim albayrak a laf söyleyeni Allah çarpar klavye başında atın tutun. Fatih terim siz abdürrahim sizde gördük takımı daha profesyonel dediklerinizlede gördük
Abdurrahim albayrak yönetici olarak kalmalı ama transfere asla karışmamalı. Onun yapabileceği bi iş degil

Zorunlu olmuyor sanırım öyle olunca opsiyonel oluyor. Luyindama için aslında zorunlu değildi sözümüzü tuttuk orada zaten o yüzden kiralama bedeli yüksekti.
Aynen öyle, hatta hepimiz biraz korkmuştuk paramız mı yetmedi ne oldu acaba alabilecek miyiz diye. Çok şükür alınmıştı.

Yeni sezonda 4 0 6 oynayacagiz. Bu cok net görünüyor

Geçen Ömer'i orta sahaya devşirdik. Bu gidişle bu sene de yokluktan yine birini devşireceğiz herhalde.

Ortada hâlâ orta saha falan yok yazık vallah.

sent via GSC

Schalke başkanının lincoln transferinden sonraki yorumu herşeyi anlatıyor. Haldun üstünel gibi adam lazım.

O hikaye urban legend. Alman basininda zamaninda Lincolnu satmayi istiyoruz haberleri vardi. Oyuncu mutlu degil falan di,orlardi, öyle adami tutmak mantikli olmaz demisti spor direktörleri.

Bu sene düsmeyelim yeter. Seneye ffp yok diyr umutlanmak gerek. En azindan daha rahat hareket edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt