Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
Futbolcudan ne kadar anladığın profilindeki bedeviden belli oluyorbu iccyi alacagina altyapidaki cocugu oynat daha iyi sanki. hafif mal bi topcu videodan izliince lambur lumbur saliyo topu falan
ibb mahmut azubuke irfanla sampiyon oldu
Gala sevgisi çok olumlu konuşuyor rodoplar pis konuşuyor ya
ibbnin kadrosu bizden iyi mi yaniMahmut ile irfan da zaten taylan ile Ömer'den kötü.
ömer ve taylanı niye aldı o zmn yaw.Ömer taylan ve belhanda ekibi ile klopp sampiyon olamaz.
hakem yaptı onları şampiyon rtsibb mahmut azubuke irfanla sampiyon oldu
olabilir. futbolu pek takip etmiyorum. oyleyse bisey diyemem.hakem yaptı onları şampiyon rts
..... moder trollmüs"Oyuncularımıza olan ilginin farkındayım. Kamil Jozwiak ayrılacak gibi ancak bu bizim için sürpriz değil. Bu yaz başka bir oyuncunun ayrılmasını düşünmüyoruz."
🗨 Lech Poznan Teknik Direktörü Dariusz Zuraw
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çöpleri doldursunlar diye bir iddiam olmadı
Aslına bakarsanız deli gibi transfer isteyen biri de hiç olmadım. Hal böyle iken en azından alt yapı ve dışarıdan scout transferlerini tercih ederim. Oynayamıyor demekte kolaycılık malesef Fatih Hoca da net adam ı sever ondan üstünde pek durmuyor mecbur kalmadıkça
Tüm alt yapısı veya scoutları tutan bir takım yok bu arada, zamanında Appiah ı da çöp diye gönderdik gördük sonra. Evet zaman pek yok bizde başarısızlığa tahammül de yok, bende yönetimden rahatsızım ama transfer yapmadıkları için değil habire saçma açıklama yapıp sonra çakllalara maskara olduklarından.
Gerçekçi olalım, limit var, FFP var, kadroda yabancıya yer yok göndermek istenilenler kolayca gitmiyor çünkü saçma maaşları var. Ama işte bunlarda hep net adamlar Belhanda, Feghouli, Babel, Mariano, Nagatamo, Falcao begenilir begenilmez ama netten kasıt De bruyne felan değildir zaten bizim için
Sadece şu konuda katılırım 14 yabancı alacağına 5 tane kalite al gerisini scout yap ama o 5 adam tam olsun tabi işte yine paraya bakıyor geçmişteki hatalar sebebi ile
Beğenirsiniz beğenmezsiniz, saygı duyarım, bu benim görüşüm
Kusura bakmayın uzun oldu
ömer ve taylanı niye aldı o zmn yaw.
akbabayı ardayı falan niye aldı.
belhandaya niye yapıştı o kdr zamanında
uzar bu mevzular
yine sinirlendim bak
Bu adam hala bıkbik konuşuyor belhanda takımımıza zarar veriyor hala kafan basmiyor mu adam taraftara küfür ediyor kırmızı kart görüyor pas yok sut yok serbest vuruş yok .Kendine küfür ettirmek için mi tutuyorsun belhandayi .savunuyorsunfasliyi ayirin artik herifin olduu ortasaha ile ust uste olduk seri lemina zonzi geldi olamadik
bitti![]()
Rodop adam mıdır