GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 306

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,5K
Sayfa
306/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ezbere yorum yapıp kuyruğun sıkışınca söyleyecek bir şeyin olmadığı için kaçan sensin. :D
Scout ekibi Melo döneminden beri bi oyuncu keşfemedi diyen sensin. Keşf edemediklerini nerden biliyorsun diyince varsayım yapan ben oluyorum öyle mi? :asd:

ya okudugunu anlamıyorsun ya ben anlatamıyorum ayrıca o uslubunu duzelt yoksa kullandıgın kuyruk kelımesıne bır seyler ekleyıp cevabını verırım

senın yaptıgın varsayımlar : "scout ekıbıne lojıstık destek/bütçe ayrılmıyor-altyapıya gelenlerın hepsı menajer önerısı"

benım ılk yorumumun sebebı olan gerçek : "scout ekıbı 8 senedır 1 tane alt yas kategorısıne potansıyelı ortada olan transfer yaptıramadı"

senın scout ekıbını savunma seklın "nerden bılıyorsun"

a takım ıcın önerdıklerı futbolcuların bır cogu alınmamıstır o konuda haklı olabılırsın de benım bahsettıgım o degıl

bılale anlatır gıbı mı anlatayım ılla

Valla bu ortasahaya Lerma tarzı ne yapabileceği belli olan 1-2 oyuncu gelmediği sürece ister Polonya'dan, ister Japonya'dan potansiyeli yüksek oyuncular alalım birsey olmaz. Hatta biraz potansiyeli varsa o da yok olur oyuncunun kadronun bu haliyle. Bir sürü maça çıkacağız bu sene ve Twitter tayfanın pohpohlayip bedavadan reklamını yaptığı Polonya'da ki 21-22 yaşlarında Xavi ve Ribery'nin ben bir cacık yapabileceğini düşünmüyorum, Tetteh vol2 olurlar büyük ihtimalle. Ozan ve Ndiaye örnekleri biraz değişik olmuş Ndiaye zaten bu ligde Mensah ve Hakan Mert Y. gibi bu ligde iş yapabilecek bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştı. Ozan'ın da yaşı gençti ve transfer haberleri çıkıyordu hakkında takımda maçı olmamasına rağmen.
Polonya işi zorunlu opsiyonlar 6-7 civarlarında olacaksa harbiden kumar ama. 21-22 yaşlarında Polonya liginde 1 sezonluk performanslarıyla ve bizim Twitter tayfanın ittirmesiyle adamların piyasa değerlerini 3-5'e katladık. Tabii scout ekibi ilgi varsa eğer bu oyunculara tüm 90 dakikalarını izlemiştir, alalım demiştir bu transferler olursa da hayırlısı olsun ne diyelim.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu iş tecrübeyle olsa geçen sene 30 milyon ödenen Seri, 20M ödenen Lemina ve Fransa ile DK kazanmış Nzonzi ile 6. olmazdık renktaş. Bu iş kimya ve yetenek işi. Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçına filan mı çıkacağız ki tecrübeye ihtiyacımız var. Altı üstü anamızın ligi. Kaldı ki zaten 11'de kamyonla tecrübeli oyuncu var. Ek olarak, Ajak 19-20 yaşındaki veletlerle finali son saniyede kaçırdı, o da ayrı konu.

ya okudugunu anlamıyorsun ya ben anlatamıyorum ayrıca o uslubunu duzelt yoksa kullandıgın kuyruk kelımesıne bır seyler ekleyıp cevabını verırım

senın yaptıgın varsayımlar : "scout ekıbıne lojıstık destek/bütçe ayrılmıyor-altyapıya gelenlerın hepsı menajer önerısı"

benım ılk yorumumun sebebı olan gerçek : "scout ekıbı 8 senedır 1 tane alt yas kategorısıne potansıyelı ortada olan transfer yaptıramadı"

a takım ıcın önerdıklerı futbolcuların bır cogu alınmamıstır o konuda haklı olabılırsın de benım bahsettıgım o degıl

Ayrica a takima onerdileri alinmiyorsa adam yerine konulmuyorlarsa istifa etsinler

Yooo, varsayım yapan sensin. Ben varsayımının doğru olmadığını düşündüğüm için düşüncemi mantiklı bir argümanla destekliyorum sadece.

Bir önceki mesajlarında
" scout transferı adı altında gelenlerın bır tanesının bıle varlık gösterememesı (alt yas grubundan bahsedıyorum) "

" alt yapıya muhtemelen menajerlerın önerdıgı afrıkalıları getırıp 3 ıdmana cıkarıp gönderdıler u18 yaslarında transfer edılen yabancı uyrukluların hangısının adını duyuyorsun "

Demiştin.

Şimdi de bana "

Yazmışsın. Ben o isimlerin zaten menajer önerisi olduğunu düşünüyorum ve bunu da yazdım. Aynısını sen de yazıp bana varsayım yapıyorsun demek nedir? :D

Bu iş tecrübeyle olsa geçen sene 30 milyon ödenen Seri, 20M ödenen Lemina ve Fransa ile DK kazanmış Nzonzi ile 6. olmazdık renktaş. Bu iş kimya ve yetenek işi. Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçına filan mı çıkacağız ki tecrübeye ihtiyacımız var. Altı üstü anamızın ligi. Kaldı ki zaten 11'de kamyonla tecrübeli oyuncu var. Ek olarak, Ajak 19-20 yaşındaki veletlerle finali son saniyede kaçırdı, o da ayrı konu.

Ajax'tan niye örnek veriyorsun ki, Emin Bayram 2-3 maça çıktı çocuk penaltı yaptırdı diye yemediği küfür kalmadı,sonra Ahmet Çalık oynadı onun yerine. Ozan 'da yedi o küfürlerden çokça baska oyuncu yoktu Ozan' in yerine koyacak oynamaya devam etti. Biz bi Ajax değiliz, taraftarımız sabırlı değil, ligimiz garip değişik bir lig, başarılı olabilmek için yeteneklerin veya potansiyellerin konuştuğu bir lig değil. 40 yaşında ki atibalarin, gokhan gönüllerin, Emre b'nin at kosturdugu bir lig. Dolayısıyla hiç olmayan bir ortasahaya 19-20 yaşında ki gençleri koyarsan olmaz ki üstüne 6-7m euro zorunlu opsiyon ödeyeceksen bu hiç olmaz. Seri, Lemina, Nzonzi 3'ü de çok iyi oyunculardı fakat uyumlu değillerdi. Ha buna ek olarak takımda Babel, Diagne, Feghouli, Belhanda gibi atak öldüren, kariyer bitiren oyuncularda vardı. DK kazanmış Nzonzi, şuan da emeklilik planları yapıyordur büyük ihtimal Belhanda abimizle oynadıktan sonra. Seri'nin piyasa değeri 20-30lardaydi şuan da 10m euro bile değil. Ha yine de bu isimler şampiyon olması gereken isimlerdi fakat burada da suçlu zaten Fatih hoca ve kısmen corona dönemi de tuzu biberi oldu bizim takımın bitişinin. Hoca çok daha iyi kullanabilirdi o kadroyu, Babel yerine başka bir ismi alabilirdik, ofansif yetenekleri yüksek olan bir ortasaha alabilirdik bu 3 isimden birinin yerine. Ajax yıllardır resmen oyuncu fabrikası haline gelmiş bi ortam zaten bu takımlarla bizim ligin kültürünü vs bir tutmak çok büyük yanlış olur.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri