- 18 Temmuz 2009
- 83.270
- 244.192
- 5.263
Ben Ufuk'u beğeniyorum ya, üzerine düşünülse potansiyeli yüksek.Koyu Fenerli.Geçenlerde de yazmıştım.Galatasaray düşmanlığı yapan sayfaları beğenmiş.Uzak durmak en iyisi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Ufuk'u beğeniyorum ya, üzerine düşünülse potansiyeli yüksek.Koyu Fenerli.Geçenlerde de yazmıştım.Galatasaray düşmanlığı yapan sayfaları beğenmiş.Uzak durmak en iyisi..
Alex Telles, Porto'da kalacağını açıkladı.
(O Jogo)
bizim satıştan kar payı yalan oldu.
Ozan Tufan Alanyasporla çıkış yakalamasaydı Comolli onu alacakmış Karagümrük'te oynarken.Takasla falan bi şekilde almak gerek..Ben Ufuk'u beğeniyorum ya, üzerine düşünülse potansiyeli yüksek.
Olsun bi şey olmaz parasını ver ondan büyük gsli bulamazsın artıkKoyu Fenerli.Geçenlerde de yazmıştım.Galatasaray düşmanlığı yapan sayfaları beğenmiş.Uzak durmak en iyisi..
Seneye sözleşmesi bitiyNe Linnes'i yahu?
Bunlar adami deli eder
Şimdi beğendiği sayfaları atmayayım.İçinde Galatasaray'a edilmiş küfürlü sayfalar da var.Buna ben razı değilim çoğu kişi de razı olmaz.Örnek veriyorum olursa İsmail Köybaşı gibi alay konusu olur..Olsun bi şey olmaz parasını ver ondan büyük gsli bulamazsın artık
Düzgün takım kurmak istiyorsak Marcao'yu satmak ZORUNDAYIZ.
Yoksa yine bir yere yama yapmak durumunda kalacağız.
İyi oynarsa unutulur bir şey olmaz.Fener de mert hakanı aldı mesela umurunda olmadı hangi takımlı olduğu kimsenin.Bizimkiler curcuna yaptı sadeceŞimdi beğendiği sayfaları atmayayım.İçinde Galatasaray'a edilmiş küfürlü sayfalar da var.Buna ben razı değilim çoğu kişi de razı olmaz.Örnek veriyorum olursa İsmail Köybaşı gibi alay konusu olur..
Biz onlar gibi değiliz..İyi oynarsa unutulur bir şey olmaz.Fener de mert hakanı aldı mesela umurunda olmadı hangi takımlı olduğu kimsenin.Bizimkiler curcuna yaptı sadece
Para yok.Bu saatten sonra herkes olabiliriz , farketmezBiz onlar gibi değiliz..