Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor kondusyoner olma disinda bir vasfi yok. Sneijderi yollayip belhanda denen futbol ozurlusunu alan adama kimse teknik direktor pozisyonunu vermez zaten.

O yuzden hak ettigi gibi pirlonun cantacisi oldu iste.
heheheheheheheheh :) sneijder sandalyeyle oynardi ancak herife secenek sundu ya kalip 8 no oynamaya calisirsin ya da gidersin diye sino da ben 8 oynayamam dedi ve dehlendi.

younes belhandanın tudor ile ilk 16 hafta performansı 2 gol 6 asist yalnız gayet kayda değer bir istatistik
terimli gs ile 3 sezonda penaltısız bu istatistiğe anca erişmiştir

geçen sene şampiyon olurken tudorun aldırdığı sadece 4 oyuncu 11 oyuncumuzdu bu 1

tudor erken yüklemenin etkisiyle sezona iyi girdi takım it gibi basıyodu sonradan düştü her deplasmanı kaybetmeye başladık malatyaya falan bile yenildik içerde kayseriyi akhisarı bile zar zor yendik bu 2

takımın başında olduğu sürece 7 büyük maça çıkıp 1 gol atıp 1 puan alabilen adamı nasıl savunabiliyosunuz bu 3

başakşehirden 5 yedi, bjk şanslı gününde olsaydı 8-0la dalga geçemiyodunuz şu an çift haneli mağlubiyetimiz vardı bu 4

fatih terime düşmanlık yapanların geneli tudorcu oluyor twitterdan ve diğer sitelerden gördüğüm kadarı ile

eleştirmek farklı şey, gibi hocanın hata yapmasını beklemek, hatta ve hatta takım yenilsin de fatih terime sallayalım diye bekleyen bi kitle mevcut ne yazık ki.
Bu kitle geriye donup baksalar Galatasaray ile ilgili sevinclerinin cogunda Fatih Terim vardi, nefret ile beslenen insanlar cok maalesef. Forumda da bu tip insanlardan cok var.

Merhaba Sevgili Renkdaşlar,

Mapushane den çıkmış ve çok sevdim ve özledim GSC'ye giriş yapmış bulunuyorum.
Yönetimin gösterdiği anlayışı için teşekkür ediyorum.

Insan, GSC'nin değerini, kaybedince daha iyi anlıyor... Mapushane günlerim zorluk ve karanlık içinde geçti ve çok değiştim dostlar.

Bu zamanda sizleri ve özellikle sosyal medyayı takip etme şansım oldu. Enteresan bir tecrübe oldu.

Işallah yeni Orta Saha Transferleri ile daha güzel bir dönem bizi bekliyor.

Insan, GSC'nin değerini, kaybedince daha iyi anlıyor... Mapushane günlerim zorluk ve karanlık içinde geçti ve çok değiştim dostlar.

Bu zamanda sizleri ve özellikle sosyal medyayı takip etme şansım oldu. Enteresan bir tecrübe oldu.

Duyumdan mı girdin içeri bende diyorum ne eksik?

ıdam edılırken son ıstegın nedır sorusuna foruma donmek mı dedın rtaş nasıl geldin hg

Atalaydan iyi degile getirmis. Bu oyuncu alinmamali. Onun yerine norvec liginden takim alalim. Alt yapi oyunculari gitsin oynasin.
Not: oyuncunun ismi cikinca kotu demistim videosuna bakarak yanilmadik.

Sinanı severim de Geçen sene Fenere gelen Allahyar için çok potansiyelli falan demişti.

Belhanda'ya soyle kendine takim bulsun

hqdefault(1).jpg

Iste o is icin iyi scout grubuna ihtiyac var.

Biz hersene sampiyon olacak kadro kuruyoruz. Ve bunu basariyoruz. Gecen sene kazaydi.

Hepimiz hatta tum ulke biliyoruz ki, normal sartlarda 2. Yariya 8 de 8 le baslayan GS kalan buyuk maclari iceride bjk ve lazinski ise sadece ve sadece sampiyon olur. 100 yilda bir gelen pandemiye, sakatliklara vs denk geldik. Bir de tabi hukumet takimlarini sampiyon yapma emri alan tff ye !!

He 60 milyonluk degil de 30 milyonluk ve de satilabilir genc oyuncularla sampiyon olsak nasil olur? E iyi olur da nasil olacak? Turkiye ye sadece para icin geliyor herkes. Anca gidicen kesfedilmeyeni kesfedicen , 3 e alican , SABREDICEN (bu hayal, lugatimizda sabir yok. O yonetimin de teknik adamin da sonu olur bizde).

Bu taraftar kitlesi 22 yasinda kanat oyuncusu olup , degil GS in, Turk futbol tarihinin en cok gole katkisi olup sampiyonlugun mimari olan Onyekuru ya bile salliyor, nasil olacak o iş?

Su anki yonetim nispeten daha dusuk maaslar veriyor. Bu sene sampiyon olmaliyiz. Sonra zaten corap sokugu olacak. Ffp bitince bence biraz daha yatirimlik scout transferi yapabiliriz sattigin kadar ala takilmadan.
iste hacı sabredemiyoruz da isin sonucu gelen seneki tüm yatırım boşa gitti misal düşününce bu seneye de etki etme olasılığı var bir hata iki seneyi etkileyen sonuç çıkarıyor ve mecburen sabretmis oluyoruz.
Burada sıkıntı kulüp yönetimleri ile taraftar arası büyük kopukluk var, şu an sorsan taraftarin %90ı genç oyuncularla yola çıkalım sistemimiz olsun der. Hele şu donem hem Ffp hemde gece senenin agız yanmasıyla yapılabilecek en iyi dönem.
Birde bizim sorun ne olursa olsun çok para vermemiz, gelmiyor musun gelme kardeşim demeyi bu sene öğrendik bunun pozitif olarak yansıması için genç ve doğru oyuncuları kacirmamak.
Misal 19 yaşındaki angel gomes fırsatı varken kaçırmamak. Bunları yaptığımız surece taraftar konuşsunlar dursun, ama sen gidip ilk olarak ardayı almak için çaba sarfedip transfer döneminin sonuna kadar oyuncuların fiyatı düşsün onu kovaliyoruz dersen taraftar susmasa da haklı olur.
Scoutumuz var dersek eğer onu uygulamaya gecirmemiz lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt