Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi adamlar alıcaz diye düşünürken elimizdeki bütün iyi adamlar gitti bütün leşler takımda kaldı biri şaka desin lütfen

Selçuk filan çok efendiler ondan gitmiyolar takımdan

Ne kadar ikiyüzlü oldukları çok açık

Taraftar maca gitmeli,hem tur icin hem tribünleri ulraslana birakmamak icin,selcuk disinda hicbir futbolcuya tepki gösterilmemeli,carole tolga vs,bunlarin kapasiteleri bukadar

Yalancılık
Hainlik
Şerefsizlik

Ne varsa hepsi bunlarda

3 transfer yaptılar taraftarı susturdular elde ki kaliteli adamları yolladılar daha da güçsüz yaptılar geçen seneden.

Bütün çöpler takımda
Takımın ne oynadığı belli değil tudor'u sevmiyo hiç biri belli
Yeni gelicek adamlar da çok değişik olmayacak onlarda böyle olucak.

O 3 transfer yapıldıgında demiştim 3 transfer yaptılar bunlar bidaha kolay kolay transfer yapmıcaklar diye transfere bakarak yönetime aldanmayın diye. Transferden sonra ne yaptılar ? Zerre heyecanım varsa artık şu transfer olayından sezon başlamadan soğudum herşeyden.

arkadaşlar anlıyorum dünden beri çok sinirli ve tepkiliyiz başkana ve tudora. ama ASOLAN GALATASARAY bunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım. evet tepkimiz koyalım ama bir futbolcuya, bir hocaya yada bir başkana olan sevgimiz yüzünden takıma sırt çevirmek taraftarlık değildir. mesela östersunds maçında tüm taraftarlar o stadı doldurmalı ve 90 dakika takımımızın başarası için sonuna kadar destek verilmedir. ama eğer başarısız olurlar ve elenirlerse işte o zaman o stadı başlarına yıkmak lazım, prostestolarla

Cok vefasiz bir kulüp olduk,barca formasini bikac kere giyen eski futbolcusunu bile herzaman onurlandiriyor,mesela sabrinin gönderilmesi dogru karardi,hatta gec bile kalinmisti ama sen bu adama arenada veda etme sansi bile tanimadin,konya macindan önce yollarin ayrilacagi aciklansaydi o taraftar sabriye kizsada sövsede o mac bagrina basardi

Sneijderspor lu biri olarak malesef uzgunum.Yildiz futbolcularla anlasmasini bilmeyen bir hirvat icin tartismasiz en iyi oyuncumuzu gonderdik.Sneijderi unutmayacagiz.Uzun sure bi surede Sneijder gibi birini izlememeyecegiz tipki Melo gibi.

Östersunds macinda herkes gelecegi gormustur sanirim.Negatif enerji artiyor git gide.Min. 5,6 nokta atisi transfer yapilmak ZORUNDA!.Ama malesef Max 3 transferle kapaticaklar sezonu.

Koy takimina yeniliyoruz bir gun sonra sneijder postalaniyo bu sığır neye guveniyo bu kadar cok merak ediyorum

19ad899516516e5aad0d10e7f0be57fe.jpg

Adam sabahın erken saatlerinde sessizce türkiyeden ayrıldı. Bir veda bile yapamadık. Gece yatıyorum tudorla dursuna küfür ediyorum sabah kalkıyorum küfüre devam. Elensek de turuda geçsek transferde yapsalar umrumda değil artık o leşler o takımdan gitmeden ne bi forma alırım ne bi atkı nede başka bişey

sezon baslamadan lucescuyu getirebilirsek 1 ihtimal sezonu kurtarabiliriz yoksa bu sezon çok iyi 11 kursak bile ilk 4 hatta 5 şansımız bile yok

İnsan bir plaket verir teşekkür eder osterunds maçında taraftara çıkarır göz yaşları sel olurdu ağlardik en azından anasını satayım adam öyle çekip gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt