Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu başlığı transfer nöbeti diye biliyorum. Ayrıca herkes Sneijder'in gidişine üzülmek zorunda değil.
Dursun kafası üzülmez tabi
Hiç mi içiniz acımıyo lan
Birazcık Galatasaray aşığıyım diyen birisi senin kulübün için bi ton maç kazandırmış kupalar kazandırmış adamın şu gidişine üzülür yazıklar olsun.

Belhanda ya bilenenlerede sözüm var. Adam günah keçisi ilan edildi. Ulan adam mı yolladı Sneijder'i. Öyle yada böyle bu adama 8 m euro verildi. Elde patlasın diye beddua edenler var. Ulan o para havadan girmedi kulübe. Bu çomarlar rivayı floryayı sattı. Götünde don olmayanlar, inşallah 10 m euro g.tümüzde patlar diye dua ediyor. Senden taraftar maraftar olmaz zaten, git götüne don al feneri tut

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kızacağın mecra yönetim denen pisliklerdir

Bu işin böyle olacağı en başından belliydi

Belhanda'ya da yazık olacak bu gidişle

Her zaman için baskı altında olacak

En ufak hatasında tepki görecek

69fcf81f1fb94a1458af5a0843d6a7cb.jpg

olm lan çok kötüyüm

Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor,
Olmasaydı sonumuz böyle.
;(

DEw5jROXsAEx8zF.jpg

Kızacağın mecra yönetim denen pisliklerdir

Bu işin böyle olacağı en başından belliydi

Belhanda'ya da yazık olacak bu gidişle

Her zaman için baskı altında olacak

En ufak hatasında tepki görecek
Ben zaten yönetime kızıyorum. Yönetimin elini attığı her iş bok. Taraftar sadece bunu görmesi lazım. Öyle yada böyle Belhanda artık topçumuz, Sneijder ile karşılaştırma yapılmamalı

Ben zaten yönetime kızıyorum. Yönetimin elini attığı her iş bok. Taraftar sadece bunu görmesi lazım. Öyle yada böyle Belhanda artık topçumuz, Sneijder ile karşılaştırma yapılmamalı

Artık çok geç onun için

Belhanda'yı resmen taraftarın önüne attılar iş bilmez pislikler

Adam küfürden dolayı instagram sayfasını dahi kapattı düşün yani

kafası asla rahat olmayacak

85 dakika ayaga top degmeyen sinanı oYunda tutan Tudorun ne kadar futbol bilgisi oldugunu gördük ve bu adama inanarak sneijderi gönderen yönetim sizin Allah belanızı versin.

Belhanda ya bilenenlerede sözüm var. Adam günah keçisi ilan edildi. Ulan adam mı yolladı Sneijder'i. Öyle yada böyle bu adama 8 m euro verildi. Elde patlasın diye beddua edenler var. Ulan o para havadan girmedi kulübe. Bu çomarlar rivayı floryayı sattı. Götünde don olmayanlar, inşallah 10 m euro g.tümüzde patlar diye dua ediyor. Senden taraftar maraftar olmaz zaten, git götüne don al feneri tut

Valla doğru diyorsun da bugün Riva'yı Florya'yı satanlar yarın yine sorumsuzca ve plansızca harcama da yapar bir Florya kadar borç da yapar. Demeye çalıştığım şu bu kulüp LİSELİ yiyici tayfanın esiri. Onların hükmünden kurtulmadıkça da ne desek boş ne yapsak az. Bizi yolunacak tavuk dışında bir şey olarak görmüyorlar.

Dursun kafası üzülmez tabi
Hiç mi içiniz acımıyo lan
Birazcık Galatasaray aşığıyım diyen birisi senin kulübün için bi ton maç kazandırmış kupalar kazandırmış adamın şu gidişine üzülür yazıklar olsun.

Sneijder'in gidişiyle ilgili başlık açılır, insanlar üzüntülerini oraya aktarır. Ama ''transfer nöbeti'' başlığına transfer ile ilgili bir şey yazıldığında bunu yadırgamak komedi.

Sneider ile ilgili fikrimi de yazayım. Belhanda geldiğinde Sneijder gitmişti zaten. Çünkü kimse Sneijder'in olduğu takıma, net kanat eksiği varken, Belhanda'yı transfer etmezdi. Futboldan azcık anlayan adam, Belhanda geldiğinde kendisini Sneijder'in gidişine hazırlar zaten

Ayrıca hem Sneijder hem de Selçuk'un olduğu orta saha, sol açıkta Belhanda'yı kaldıramazdı. Dolayısıyla Belhanda geldikten sonra Sneijder'in gönderilmesi doğru karar.

Ancak asıl doğru olan Belhanda işine girmeyip, Sneijder'i takımda tuttuktan sonra Belhanda'ya verdiğimiz parayla kanada Lens'i almaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt