Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söyle bakiyorum da tam anlamiyla bir "Nafri" kadrosu kuruyoruz. Nafri kelimesi kriminal ve agresif bir sekilde aktif olan, kuzey afrikali mülteciler icin kullanilan bir ifadedir Almanya emniyeti tarafindan.

Gomis
Belhanda - Ben Arfa - Feghouli

Arkada da arizali bir Maicon var. Tekel olarak alsak, bu oyuncularin ücünü de isterim, ama paket olarak nasil duracak merak ediyorum.

Sniper yerine Ben Arfayı alamazlar bunlar, o beceri yok :D

Sniper yerine Ben Arfayı alamazlar bunlar, o beceri yok :D

Beceriye degil paraya bakar. Ben Arfa´nin talibi coktu gecen sene, her takim neredeyse istiyordu. Ama bu sene belki 3-4 kulüp kalmistir hareketlerinden sonra. Futbolda piyasa böyle birden 100den sifira inebilir bu da bizim sansimiz olabilir. Taraftar destegi ile felan, burada cosabilecek bir futbolcu. Birde Slimani´yi alsak, hücum kadrosu tam olacak.

Beceriye degil paraya bakar. Ben Arfa´nin talibi coktu gecen sene, her takim neredeyse istiyordu. Ama bu sene belki 3-4 kulüp kalmistir hareketlerinden sonra. Futbolda piyasa böyle birden 100den sifira inebilir bu da bizim sansimiz olabilir. Taraftar destegi ile felan, burada cosabilecek bir futbolcu. Birde Slimani´yi alsak, hücum kadrosu tam olacak.

Peki bir hareketlenme vesaire var mı ? Aspor haberinden başka bir şey göremedim ben.

hem ben arfa hem feghouliyi getirecek maas butcemiz var mi bizim ya orta sahada kim oynayacak

Gece gece sapıttı millet espirilere bak

Mariano gelmiş hiç bir heyecan yok
İğrençsin dursun

DEzcnjiXkAIzSsn.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt