- 2 Temmuz 2011
- 137.922
- 58.801
- 5.488
Kaynak?..
geceyarısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak?..
Söyle bakiyorum da tam anlamiyla bir "Nafri" kadrosu kuruyoruz. Nafri kelimesi kriminal ve agresif bir sekilde aktif olan, kuzey afrikali mülteciler icin kullanilan bir ifadedir Almanya emniyeti tarafindan.
GomisArkada da arizali bir Maicon var. Tekel olarak alsak, bu oyuncularin ücünü de isterim, ama paket olarak nasil duracak merak ediyorum.
Belhanda - Ben Arfa - Feghouli
geceyarısı
bjk alacak onu galiba.stoperi de sona bırakmışlar.kiralık forvet peşindeler.portekizli eder falansol tarafa Moting'i alalim hem 3.forvet alternatifi olur
Nasıl?...
Renktas Mariano sagda Linnes solda diye düşündüm ama tabiki oraya da lazim. Ancak orta saha artik bağırıyor ya.Solda carole varken önceliklerin arasına sol bekte olmalı.
Sniper yerine Ben Arfayı alamazlar bunlar, o beceri yok![]()
bjk alacak onu galiba.stoperi de sona bırakmışlar.kiralık forvet peşindeler.portekizli eder falan
Renktas Mariano sagda Linnes solda diye düşündüm ama tabiki oraya da lazim. Ancak orta saha artik bağırıyor ya.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beceriye degil paraya bakar. Ben Arfa´nin talibi coktu gecen sene, her takim neredeyse istiyordu. Ama bu sene belki 3-4 kulüp kalmistir hareketlerinden sonra. Futbolda piyasa böyle birden 100den sifira inebilir bu da bizim sansimiz olabilir. Taraftar destegi ile felan, burada cosabilecek bir futbolcu. Birde Slimani´yi alsak, hücum kadrosu tam olacak.
saat 00.00 olunca uyuluyor
Peki bir hareketlenme vesaire var mı ? Aspor haberinden başka bir şey göremedim ben.
merhabaO zaman 16 dakikan kaldı Sergencim sütünü içip yat.. :asd22: