- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
hem ben arfa hem feghouliyi getirecek maas butcemiz var mi bizim ya orta sahada kim oynayacak
Snip,Poldi-Ched felan yüksek ücretli oyuncular gitti, bütçe olacaktır.Orta sahaya 2 transfer şart, mecburlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem ben arfa hem feghouliyi getirecek maas butcemiz var mi bizim ya orta sahada kim oynayacak
O zaman 16 dakikan kaldı Sergencim sütünü içip yat.. :asd22:
Beceriye degil paraya bakar. Ben Arfa´nin talibi coktu gecen sene, her takim neredeyse istiyordu. Ama bu sene belki 3-4 kulüp kalmistir hareketlerinden sonra. Futbolda piyasa böyle birden 100den sifira inebilir bu da bizim sansimiz olabilir. Taraftar destegi ile felan, burada cosabilecek bir futbolcu. Birde Slimani´yi alsak, hücum kadrosu tam olacak.
Bruma: 11 Gol - 9 Asist
Podolski: 18 Gol - 10 Asist
Sneijder: 5 Gol - 17 Asist
Geçen sezonun en çok katkı verenleri gönderildi.
Villareal Feghouli ye talip olmuş. Gelmesin agalar bu adam cehennemin dibine kadar yolu var. Ulan west ham in imza parasini Galatasaray ödesin demiş ya bu nasil bir kafa ya.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Arfa'yi isteyen takimlarin listesi Tayyip'in iftar davetlileri listesi ile ayni yerde miydi? Senin ismin ziya mi?
ESPri yapmadım yav İspanyol bir kaynak Villarreal'in talip olduğunu yazmış. Galatasaray önemli yol alsada oyuncu İspanya'da oynama fikrine daha sıcak bakıyor demişKaynak?..