Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano en fazla prates etkisi yapar üzgünüm ama olacak olan o

Beceriye degil paraya bakar. Ben Arfa´nin talibi coktu gecen sene, her takim neredeyse istiyordu. Ama bu sene belki 3-4 kulüp kalmistir hareketlerinden sonra. Futbolda piyasa böyle birden 100den sifira inebilir bu da bizim sansimiz olabilir. Taraftar destegi ile felan, burada cosabilecek bir futbolcu. Birde Slimani´yi alsak, hücum kadrosu tam olacak.

Ben Arfa'yi isteyen takimlarin listesi Tayyip'in iftar davetlileri listesi ile ayni yerde miydi? Senin ismin ziya mi?

Geçen hafta ne mutluyduk mariano için
Ya şimdi

Taraftar yine gitmiş herhalde, şakamısınız :D

Tudor onde baski yaptirsa gecen mac banko 1 golumuz vardi..pres yapinca adamlarin eli ayagi titredi. Ama ne zaman top rakibe gecse on taraf toplu halde orta sahaya yanasti.rakibin orta sahalari bile ustunluk sagladi.
sezon basi hani ileri de basan futbol izleyecektik tudor efendi? Agir antreman yapiyorum diye ovunmenin sebebi ne bu futbolcular ileride basamayacaksa pres yapamayacaksa?

Ben Arfa'yi isteyen takimlarin listesi Tayyip'in iftar davetlileri listesi ile ayni yerde miydi? Senin ismin ziya mi?

Ben Arfa´nin gecen sene türkiyeye gelecegini iddia eden türk basinina nazaran, yetkili kisiler asaga yukari kac kulübün resmi teklif yaptigini aciklamisti.

selcuk ve tudora öfkemden tekrar yazamadım ama kısaca yazayım cünkü bilip bilmeyen herkes konusuyor

mariano son yıllarda bizim lige gelen en iyi bek transferi

öyle 3 dklık videoları izleyerek konusmuyorum nasıl geldi bu adam hala anlamadım

üst düzey bir bekten bahsediyoruz sevillanın banko 11 oyuncusundan

su ana kadar olan transferler arasında tartışmasız en flas isim bu

sevilla maclarını izleyen biri olarak söylüyorum 3-4 dk videoları izleyenlerin sözlerini dinleyenler icin yazdım

zamanlama kötü oldu, karsilayan olmamis gibi

ulan dursun

Olması gereken görüntü bu
Karşılama görüntüleri tam rezalet zaten
İyi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt