Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Vainquer-Fernando olmaz bize 8 oynayacak b2b lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra Feghouli'nin olmama ihtimalini şahsen cok az görüyorum. Aynı şekilde Fernando da. Yalnız Imbula konusunda emin değilim. Bana göre Vainqueur yedekte bekletiliyor. Eğer Imbula olmazsa, DM/CM bölgesi Fernando-Vainqueur ikilisiyle geçilebilir diye düşünüyorum. Ki bana göre yeterli de olur. Yalnız beni en çok hayal kırıklığına uğratan Konoplyanka oldu. Kendisine gelecek gözüyle bakarken ne oldu da bir anda fikir değiştirdi anlayamadım. Adamı alma şansımız da günden güne azalıyor. Zira herif her hazırlık maçında gol yapıyor. Sanırım hocası kendisiyle denemek istiyor.
BJK, Pepe'nin yanına Mangala'yı alırsa sağlam bir duvar örmüş olacak. Keza FB'nin de tandemi gayet iyi. Bizim tandem bu iki takıma göre oldukça geride. Bana kalırsa Maicon'un yanına sağlam bir seri stoper alınmalı. Eğer Ahmet ya da Serdar'a güvenirsek sonumuz hayırlı olmayabilir.
Bu arada Feghouli'den bağımsız net bir sol açık da düşünüyorlar. Bu yüzden Konoplyanka'ya gidip duruyorlar ancak o iş olmayacak gibi. Hoca, Garry'e güvenilmeyeceğinin farkında. Aynı şekilde Selçuk İnan'a da güvenmiyor diye düşünüyorum. Zira aynı bölgeye paraya kıydırıp iki isim birden istemez.
Gsc yi indirTapatalk ne olmuş böyle yaw. Guncellemez olaydim.
BJK, Pepe'nin yanına Mangala'yı alırsa sağlam bir duvar örmüş olacak. Keza FB'nin de tandemi gayet iyi. Bizim tandem bu iki takıma göre oldukça geride. Bana kalırsa Maicon'un yanına sağlam bir seri stoper alınmalı. Eğer Ahmet ya da Serdar'a güvenirsek sonumuz hayırlı olmayabilir.
Bu arada Feghouli'den bağımsız net bir sol açık da düşünüyorlar. Bu yüzden Konoplyanka'ya gidip duruyorlar ancak o iş olmayacak gibi. Hoca, Garry'e güvenilmeyeceğinin farkında. Aynı şekilde Selçuk İnan'a da güvenmiyor diye düşünüyorum. Zira aynı bölgeye paraya kıydırıp iki isim birden istemez.
Fernando daha önceden takip ediyordu heralde bu sayılan isimleri bugün Evrayı takip etmiş sadece yanlış anons..Sevinmiştim yahu
Evet o fotoyu beğenmiş o doğru sadece..Ama bilemiyorum ya baştan böyle ümitlenmek istemiyorumzaten eski takım arkadaşı maicon,taffareli de brezilya milli takımıdan tanıyor önemli mesele Galatasaray formalı fotoyu beğenmesi