Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gittim usta o yüzden kıyasladım zaten
bi iki haftalık tatilde güzel gelir normaldir
Türkiye'de de en paşa yerlere gidersen 1 ay da mükemmel gelir :D
Türkiye'de güzel tatil yapılır tabiki ama İspanya'da bence geride kalmıyor. Nereye gittiğine bağlı bide tatbiki. Ha bide yabancı lisans ortamı bir zaman sonra rahatsız edici gelebilir doğal olarak

Yahu arkadaslar, Banega nasil Fernandola ayni mevki?

Banega, dripling yapar adam gecer freekick atar gol katkisi verir. Fernando reges saf bir defansif orta saha, top kapar saga sola verir.

Fernandoyu satip cigersiz bir dos daha iyi olacaktir

Banega - Nakamba

Belhanda orta sahasi enfes olur

Mevkilerinden bağımsız olarak diye belirtmiş adam birde ulan Hakan :d

Banega iyi topcu ama bende artık 30 yaş üstü oyunculara yıllık 3-4 milyon eurodan 3-4 yıllık sözleşmeler yapılmasını istemedigim için gelmemesi taraftarıyım scout ekibine güveniyorum eminimki marcao-luyindama gibi izledikleri orta saha oyuncuları vardır

Banega transferi Fernando transferinin birebir aynısı.Mevkilerden bağımsız olarak.Benzer yaşdalar.Maaşları benzer olur.Avrupa’da üst düzey klüplerde başarıları var.Mevkilerinin iyi adamlarından.Fernando geldi 2 sezon oynadı şampiyon oldu.Ama gel gör ki şimdi Fernando için aldığımız fiyata alıcı çıksa da göndersek diyoruz.Banega da aynı durumu yaşayacak belli.Bu Banega’yı beğenmeme olayı değil bu bizim Banega yaşlarında adamlara istenilen bonservisi vermememiz lazım.Sondan önceki klübü biz olacak adamlara para verecek lüksümüz yok.Umarım yanılırım.

Bu mantıkla Banega’yı satamazsın , ama Banega tek başına maç alır. Bu şekilde sene de en az beş altı maç alır mı? Alır. O karı da kendi çıkarır. Fernando maç alır mı tek başına? Sanmıyorum.

Hiç alakası dahi yok. Mevkisel olaylar var. Fernando mevkisi bakımından fiziken düştüğü anda piyasası biter , çünkü teknikten ziyade fiziken fark oluşturan bir oyuncu.

Banega için aynı şey hiç söz konusu değil , skora oynayan teknik kapasitesi çok iyi ve oyunu yönlendiren bir oyuncu. Fiziken düşse de 10 numaraya çekip 3-4 sene rahatça kullanabilirsin. Kaldı ki Banega gibi ender görülen yetenekler takımı da oynatır.

Bize orbelin pineda gibi adam lazim

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_5543.webp

Forumda geleceğini bu şekilde geçirmek istemiyorsan usulca kaynağını açıkla dostum.

Banega rahat bire bir Belhandanin sözlesmesini ister. 3 sene ve yillik 3,35 milyon maas + 5 bin puan primi ve her 25 puan 100 bin ekstra prim ister. Böylece rahat 4 milyona yakalisir iyi sezon gecirirsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt