- 18 Temmuz 2009
- 81.868
- 239.036
- 5.093
O konuda en önde Vida olması mantıksız sayılmaz DK ve ŞL tecrübelerinden dolayı.ligin en iyi defansi marcao 3 milyondan 4 olmusrezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O konuda en önde Vida olması mantıksız sayılmaz DK ve ŞL tecrübelerinden dolayı.ligin en iyi defansi marcao 3 milyondan 4 olmusrezalet
inanmayacaksın angut forumda senden 1 dk önce diakite çok iyi topcu mesaji attı birimalideki 6 no avusturya liginde bi takimdaymis aha bu adamlari nerden buluyorlar pesss
zorlasalar alman 2.ligi bizim ligin degerini gececek. itler bilerek yapiyor.transfermarkt bomboş bir site. linnes 2.5 milyon mesela hasbelkader brightonda oynasa idi değeri 15 civarı olurdu
Ben yemedim olsa da yesek
KomikBodrumlu kardeşlerimize üzücü haber....
Bodrumspor, Bodrum'a gelen Kevin De Bruyne ile herhangi bir görüşmelerinin olmadığını açıkladı.
sen kimlerdensin yigenimAynen hocam belhandaya bile 5.5 lira cekmisler keramettin tanriverdi sağolsun bilgilendirdi beni, en az 15 lira olmaliydi
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Al 1 sene oynat. Tutmasa bile 3-5 eder. Öyle bir oyuncudan asla zarar etmeyiz.
Bodrumlu kardeşlerimize üzücü haber....
Bodrumspor, Bodrum'a gelen Kevin De Bruyne ile herhangi bir görüşmelerinin olmadığını açıkladı.
Valla bildigine gore antuyu siki takip ediyorsun ben trt de maci izliyorum gozu olan herkes gorur zaten futbol dehasi olmaya gerek yok mal belliinanmayacaksın angut forumda senden 1 dk önce diakite çok iyi topcu mesaji attı biri
Marcao 22 yaşında, 30'luk Vida'dan üstün oynuyorsa en değerli stoper Marcao'dur. Transfer değeri biçilirken Şl tecrübesine pek bakılmaz.O konuda en önde Vida olması mantıksız sayılmaz DK ve ŞL tecrübelerinden dolayı.
Son cümleni bir daha oku, hala mantıklı geliyorsa hiç boşuna konuşmayalım.Marcao 22 yaşında, 30'luk Vida'dan üstün oynuyorsa en değerli stoper Marcao'dur. Transfer değeri biçilirken Şl tecrübesine pek bakılmaz.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
içinde bulunduklari boktan durum hoşuma gidiyor o yüzden ediyorum ağlamaları acı cekmeleri beni mutlu ediyorValla bildigine gore antuyu siki takip ediyorsun ben trt de maci izliyorum gozu olan herkes gorur zaten futbol dehasi olmaya gerek yok mal belli
Bayern Münih, James Rodriguez'in 42 milyon euro'luk satın alma opsiyonunun kullanılmadığını ve Kolombiyalı oyuncunun Real Madrid'e geri döndüğünü açıkladı. James, Bayern: 67 maç, 15 gol, 20 asist
@Hamza Gölbaşı
Geliyor adım adım![]()