Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Anadolu’nun her oyuncusuna çöp muamelesi yapmak kadar saçma birşey yok.Ya 2 gün önce adam Juventus’a gitti.Trezeguet’e gelince.10 kere Brahimi’ye tercih ederim.Brahimi maliyeti 3*Trezeguet.Hem daha yaşlı.İstatistiklere gelince birbirlerine yakınlar.Adam geçen sezon ikinci yarısında takımı adına yırtınan tek isimdi.Bana göre her açıdan daha makul transfer olur

İnanıyorum!
İbrahimovic gelecek.Mustafa başkanın açıklamaları vardı..

Şu Anadolu’nun her oyuncusuna çöp muamelesi yapmak kadar saçma birşey yok.Ya 2 gün önce adam Juventus’a gitti.Trezeguet’e gelince.10 kere Brahimi’ye tercih ederim.Brahimi maliyeti 3*Trezeguet.Hem daha yaşlı.İstatistiklere gelince birbirlerine yakınlar.Adam geçen sezon ikinci yarısında takımı adına yırtınan tek isimdi.Bana göre her açıdan daha makul transfer olur
Evet brahimi yi 100000 kere tercih ederim. Kusura bakmada önce parasızlıktan bahs ediyosunuz. Sonra boşta süper adamlar varken Diagne trezege gibi adamlara 10+ milyon eurolar bonservis veriyosunuz. Bırak hocam gözünü seviyim mantikli değil bu

Hocam boş alanda koşuları çalım olarak düşünüyorsunuz. Hızlı ama calim yeteneği iyi değil

Ben birseyi savunurken genelde bildigim konulardan konusmaya dikkat ederim
Screenshot_20190608-005511.webp

Adami disipline sokup takim oyununa adapte edebileceksib

savunmanin s sini bilmeyen adama savunma ogreteceksin

takimi arap dolduracaksin

ne icin? bu riski alicam birde ustune dunya bonzervis vericeksin

kasimpayi ihya etmek icin apoyla birlikmi var anlamadim

Saçma bir değerlendirme olmuş kusura bakmayın ama trezeguet denen adamın en önemli özelliği zaten çalım atabilmesi

Ama bana sorarsanız adamın futbolu demode

Bana pr3s ve mücadele kısmi hep eksik geliyor daha doğrusu eskiden kız gibi oynuyor dedikleri bir stil vardı öyle bir stili var gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt