Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen mutluysan trezege ye iki ihtimal var. Ya başka takım taraftarisin yada pek anlamiyosun futboldan
Tomas Soucek bu nasıl ön libero lan tüm kulvarlarda 49 maçta 18 gol 9 asist yapmış bu sezon. fiyatı 6 milyon euro defansif orta saha bakarken denk geldim. iyi tanıyan varmı aranızda
www.transfermarkt.com.tr/tomas-soucek/profil/spieler/283628
Sen mutluysan trezege ye iki ihtimal var. Ya başka takım taraftarisin yada pek anlamiyosun futboldan

diagne 15
belhanda 15
marcao 15
banega 6m
seri 14m
mendy 12m
ozan kira
bruma 1m kira
sturridge 3.5 maaş 4 imza
brahimi 3.5 maaş 4 imza
işte demir gibi kadro oluşturulur
Evet brahimi yi 100000 kere tercih ederim. Kusura bakmada önce parasızlıktan bahs ediyosunuz. Sonra boşta süper adamlar varken Diagne trezege gibi adamlara 10+ milyon eurolar bonservis veriyosunuz. Bırak hocam gözünü seviyim mantikli değil buŞu Anadolu’nun her oyuncusuna çöp muamelesi yapmak kadar saçma birşey yok.Ya 2 gün önce adam Juventus’a gitti.Trezeguet’e gelince.10 kere Brahimi’ye tercih ederim.Brahimi maliyeti 3*Trezeguet.Hem daha yaşlı.İstatistiklere gelince birbirlerine yakınlar.Adam geçen sezon ikinci yarısında takımı adına yırtınan tek isimdi.Bana göre her açıdan daha makul transfer olur
Trezeguet iyi bir yatirim olacak. Daha fazlaya rahat satariz
..İnanıyorum!
İbrahimovic gelecek.Mustafa başkanın açıklamaları vardı..
Hocam boş alanda koşuları çalım olarak düşünüyorsunuz. Hızlı ama calim yeteneği iyi değil
Adami disipline sokup takim oyununa adapte edebileceksibŞu Anadolu’nun her oyuncusuna çöp muamelesi yapmak kadar saçma birşey yok.Ya 2 gün önce adam Juventus’a gitti.Trezeguet’e gelince.10 kere Brahimi’ye tercih ederim.Brahimi maliyeti 3*Trezeguet.Hem daha yaşlı.İstatistiklere gelince birbirlerine yakınlar.Adam geçen sezon ikinci yarısında takımı adına yırtınan tek isimdi.Bana göre her açıdan daha makul transfer olur
Listenin 3. Sü Musa çağıran yanlızBen birseyi savunurken genelde bildigim konulardan konusmaya dikkat ederim
Ekli dosyayı görüntüle 48081