Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.174
- 20.346
- 2.973
Diagne'nin gitme olasılığı diğer oyunculara nazaran daha fazla. Adam açık, açık diyor zaten kim çok para verirse oranın sosyal medya kevaşesi olurum diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce gitmeyecem dedi.Gidersem de en çok maaş veren kulübe giderim dedi.Menajerler aracılığıyla bu transfer oluyo.Menajer ne derse futbolcu onu yapar..Onlarin ellerine ne geciyor o durumda? Diagne zaten gidersem en fazla para veren takima giderim diye birsey demedimi?
Ne kadar düsük rakama giderse, o kadar fazla maas/imza parasi/menajer komisyonu cikartma sansi olur.
Zamaninda badouyu almak ne kadar mantikliysa bu transfer de o kadar mantikliYa çalım filan boşver de bişey sorcam. Bonservis vericeksin diğer tarafta bonservisi elinde adamlar var. Ffp filan konuşuyor herkes. Trezege yi almak mantıklı ise sana göre ben susarim
Ne 25 milyonu ya ? 3.5 m 3 sene 10.5 yapar 3-4 te imza Diagne den ucuza geldi işteAdamın bonservisi yok diye 25 milyon Euro külfete mi girelim 30 yaşında adam için.
Transfer diye buna derim..Fernando, Nagatomo ve Mariano, takımdan ayrılabilir. (TRT Spor)
Terim Cagne'yi dehler.Ligde bir maçtan sonra presçi forvet alacağız gibi bir şey dedi.Mitroğlu da Cagne de presçi değil.Yalnız Belhanda'yı yollamak istemiyor bence maalesef.
Diagne ve Belhanda'yla birlikte giderlerse çok tatlı olur.Fernando, Nagatomo ve Mariano, takımdan ayrılabilir. (TRT Spor)
Önce gitmeyecem dedi.Gidersem de en çok maaş veren kulübü giderim dedi.Menajerler aracılığıyla bu transfer oluyo.Menajer ne derse futbolcu onu yapar..
Tamam Diagne Belhanda kalsin Muslerada gitsinFernando, Nagatomo ve Mariano, takımdan ayrılabilir. (TRT Spor)
Fernando, Nagatomo ve Mariano, takımdan ayrılabilir. (TRT Spor)
Yabancı sınırı 14 ve şampiyonlar ligi var. Hazır boşta oyuncular varken iyi kadro kurmaliyiz trezege iyi diyorsanız tam aradığımız adam onyekurudan sonra diyorsanız ben ne yorum yapiyim kiZamaninda badouyu almak ne kadar mantikliysa bu transfer de o kadar mantikli
Ben soyledim en basta Galatasaray menfaiti ne gerektiriyorsa ona gore davranilmali
ha ben olsam
Trezeguet 4m
Babel bonservissiz
Boufal kiralik yaparim arkama yaslanirim
Özgür Brahimi bizim maçlarda nasıldı. Ben o maçlarda ayık olmadığım için hatırlamıyorumBu adam bize 3 sene katkı verse yıllığı 3.5 civarına. Kötü mü sence? Trezege parasiz mi oynayacak sanki ben cidden anlayamıyorum

O paralara yavaş alNe 25 milyonu ya ? 3.5 m 3 sene 10.5 yapar 3-4 te imza Diagne den ucuza geldi işte
Cagne neyse de öbürünün gideceğini hiç sanmıyorum
Diagneni gitme olasiligi yuksek bu yuzden
Belhanda Murat Karanin dedigi gibi tahtaya ilk yazilan isim oluyor bence
Iyi tarafindan bakmak lazim 2 senedir fena performans gostermiyor adam ya cok cok kotu bir topcu icin israr etseydi bu kadar :/ sinan ve emre akbaba gibi misal