Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlarin ellerine ne geciyor o durumda? Diagne zaten gidersem en fazla para veren takima giderim diye birsey demedimi?

Ne kadar düsük rakama giderse, o kadar fazla maas/imza parasi/menajer komisyonu cikartma sansi olur.
Önce gitmeyecem dedi.Gidersem de en çok maaş veren kulübe giderim dedi.Menajerler aracılığıyla bu transfer oluyo.Menajer ne derse futbolcu onu yapar..

Ya çalım filan boşver de bişey sorcam. Bonservis vericeksin diğer tarafta bonservisi elinde adamlar var. Ffp filan konuşuyor herkes. Trezege yi almak mantıklı ise sana göre ben susarim
Zamaninda badouyu almak ne kadar mantikliysa bu transfer de o kadar mantikli
Ben soyledim en basta Galatasaray menfaiti ne gerektiriyorsa ona gore davranilmali
ha ben olsam
Trezeguet 4m
Babel bonservissiz
Boufal kiralik yaparim arkama yaslanirim

Terim Cagne'yi dehler.Ligde bir maçtan sonra presçi forvet alacağız gibi bir şey dedi.Mitroğlu da Cagne de presçi değil.Yalnız Belhanda'yı yollamak istemiyor bence maalesef.

Diagneni gitme olasiligi yuksek bu yuzden
Belhanda Murat Karanin dedigi gibi tahtaya ilk yazilan isim oluyor bence :D
Iyi tarafindan bakmak lazim 2 senedir fena performans gostermiyor adam ya cok cok kotu bir topcu icin israr etseydi bu kadar :/ sinan ve emre akbaba gibi misal

Önce gitmeyecem dedi.Gidersem de en çok maaş veren kulübü giderim dedi.Menajerler aracılığıyla bu transfer oluyo.Menajer ne derse futbolcu onu yapar..

Futbolculari kölemi saniyorsun? Isteyen menajerini bile sutluyor. Belhandanin eski menajeri Younes SL de oynasin onu 15-20 milyona Katara satarim diyordu. Öyleyse Belhanda o adami postalayip niye D'Avilayi menajer olarak secti?

Raiola o zaman Donnarummayi niye Milandan kurtaramadi? Ona kalirsa ilk sözlesmesini bile imzalatmayackti

Zamaninda badouyu almak ne kadar mantikliysa bu transfer de o kadar mantikli
Ben soyledim en basta Galatasaray menfaiti ne gerektiriyorsa ona gore davranilmali
ha ben olsam
Trezeguet 4m
Babel bonservissiz
Boufal kiralik yaparim arkama yaslanirim
Yabancı sınırı 14 ve şampiyonlar ligi var. Hazır boşta oyuncular varken iyi kadro kurmaliyiz trezege iyi diyorsanız tam aradığımız adam onyekurudan sonra diyorsanız ben ne yorum yapiyim ki

Ben Arfa patladi trt geri vites yapiyor allahim ne sazan bunlar sahte bileti haber yaptilar

Diagneni gitme olasiligi yuksek bu yuzden
Belhanda Murat Karanin dedigi gibi tahtaya ilk yazilan isim oluyor bence :D
Iyi tarafindan bakmak lazim 2 senedir fena performans gostermiyor adam ya cok cok kotu bir topcu icin israr etseydi bu kadar :/ sinan ve emre akbaba gibi misal

Ben sevmiyorum Belhanda'yı.Sinan'ı daha çok severim mesela.Akbaba bayağı kazık çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt