Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
hatunun kalbini kirdim bugun yatti uyudu
sunu acip pencereden disari baktim anlamsiz anlamsiz sen yazdiktan sonra
kalp cabuk kirilir ama maalesef cabuk onarilmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatunun kalbini kirdim bugun yatti uyudu
sunu acip pencereden disari baktim anlamsiz anlamsiz sen yazdiktan sonra
Pöf gece geceanladık yahu..zorla like alanı da ilk defa görüyorum
anladık yahu..zorla like alanı da ilk defa görüyorum
Kapıya üç kere tıklama olursa topuklamayı tavsiye ederim.
La boheme, edit piafsaat alman saati ile gecenin ikisi. Disaridaki gece sessizligini derin bir melodi ugultulayarak bölen gizimli bir bayan sesi yansiyor calisma odama.
Azrail gelirse iyi, zenci de olabilir.Ölüm Allahin emridir dostum, kapima azrail de dayansa, ona da ikram edecegimiz bir bardak cayimiz, iki küp sekerimiz var elbet.
Andrea bocelliden caruso ki bence yeryüzünde yaratılmış bir numaralı bestedir.La boheme, edit piaf
O değil de Liverpool bayern maçını Liverpool alsaydi 430 bin TL alıyordum.İsin en acıklı yani o maçta van dijkin oynamayacağını kuponu yaptıktan sonra gördüm kuponu da iptal edemedim eğer van dijkin oynamadigini bilseydim gs kasımpaşa handikapli basardim o maçı da koymazdim.ah ah hic çıkmıyor aklımdan.bu da boyle bir hanım(
Zenci nabıyor ki?Azrail gelirse iyi, zenci de olabilir.
Azrail gelirse iyi, zenci de olabilir.
Azrail gelirse iyi, zenci de olabilir.
Ulan bunu dinlerken içerdim ben ünideyken, annem kafayı yedim diye düşünürdüAndrea bocelliden caruso ki bence yeryüzünde yaratılmış bir numaralı bestedir.
Bu da trajik.Ben 1000 basmıştım 14 macti hatta ben tutacağına o kadar emindim ki 200 milyarlık 5 oranlı bir kupon daha yapıp ki o maçları da bulmuştum kazandığım parayla neler yapacağını kadar planlamistim ah Liverpool ah.Ekli dosyayı görüntüle 48101
gecenlerde boyle birseyden kaybettim bende kac misli bastigimi atmayayim yaram desilmesin tekrardan![]()