Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega transferinde yengenin tercihi Avrupa.Arjantinliler yengeye karşı tepkililer..

yonetim istifa bu ne adamlar dzeko aliyor
48100

Ekli dosyalar

• 1559954266433.webp
    1559954266433.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 85
O değil de Liverpool bayern maçını Liverpool alsaydi 430 bin TL alıyordum.İsin en acıklı yani o maçta van dijkin oynamayacağını kuponu yaptıktan sonra gördüm kuponu da iptal edemedim eğer van dijkin oynamadigini bilseydim o hafta oynanan gs kasımpaşa macina handikapli basardim o maçı da koymazdim.ah ah hic çıkmıyor aklımdan.bu da boyle bir anım:((

O değil de Liverpool bayern maçını Liverpool alsaydi 430 bin TL alıyordum.İsin en acıklı yani o maçta van dijkin oynamayacağını kuponu yaptıktan sonra gördüm kuponu da iptal edemedim eğer van dijkin oynamadigini bilseydim gs kasımpaşa handikapli basardim o maçı da koymazdim.ah ah hic çıkmıyor aklımdan.bu da boyle bir hanım:((

48101

gecenlerde boyle birseyden kaybettim bende kac misli bastigimi atmayayim yaram desilmesin tekrardan :)

bu da diger kuponum
48102

yeryuzunde benden sansiz insan sayisi bir elin parmaklarini gecmez herhalde

Ekli dosyayı görüntüle 48101

gecenlerde boyle birseyden kaybettim bende kac misli bastigimi atmayayim yaram desilmesin tekrardan :)
Bu da trajik.Ben 1000 basmıştım 14 macti hatta ben tutacağına o kadar emindim ki 200 milyarlık 5 oranlı bir kupon daha yapıp ki o maçları da bulmuştum kazandığım parayla neler yapacağını kadar planlamistim ah Liverpool ah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt