Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.240
- 482
- 1.343
bu kadar yavaş ilerleyen nöbet hatırlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mata’nın koşu mesafelerine bakmak lazım. Sneijder 10km’yi nadiren geçiyordu, defansa yardımı da hiç olmuyordu. Mata bunları yaparsa daha çok katkı da sağlayabilir.Mata gelirse Sneijder etkisi yapar mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iyi aksamlar arkadaslar beklentiniz cok yuksek hepniz o gitsin bu gelsin su yaslandi bu ihtiyar bir kadronun 7 8/oyuncusunu degistirmek icin ya dursub gibi parayi basican yada parca parca degistireceksin eminimki fatih hocam yakin gelecektr cl basari beklemiyordur
Forumca takmisiz cl yahu dediginiz adamlari bile alsak bi kura gelir ki bu senr basit grup zor duser butun yatirim bosa gider sanki porto benfica gibi hersene gruptan cikiyoruz muamelesi yapiliyor
Gercekci hedef en az iki sene daha lokal basari olursa avrupa liginde basari yurt icinde kralligini kur ffp dn kurtul mali durumunu duzelt sonra bas gaza
Ben cl maclarini zerre onemsemiyorum 4 5 puan alsak yeter ligi alalim yeterlidir
Mata’nın koşu mesafelerine bakmak lazım. Sneijder 10km’yi nadiren geçiyordu, defansa yardımı da hiç olmuyordu. Mata bunları yaparsa daha çok katkı da sağlayabilir.
Sıfır.Rabiot’un durumu nedir bilen var mı bize gelme olasılığı nedir
En son United’ı reddetti yazıyorlardı.Devre arasında da Barca ile maddi sebeplerden anlaşamamışlardı.Gelme ihtimalini sen düşün artıkRabiot’un durumu nedir bilen var mı bize gelme olasılığı nedir
yabancı sınırının milli takım teknik heyetine gelmesi yeter. 4 ülkede yetişmiş 4 altyapıdan yetişmiş oyuncu geri kalan yabancı +^gurbetçi en fazla 20 kadro en fazla 28 müspet olur.TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Yabancı sınırı ile ilgili bir değişiklik yok"
Mata gelirse Sneijder etkisi yapar mı?
Adam disiplinsizlik yüzğnden kovuluyor konuşulan takımlara bakEn son United’ı reddetti yazıyorlardı.Devre arasında da Barca ile maddi sebeplerden anlaşamamışlardı.Gelme ihtimalini sen düşün artık
Mata gelirse Sneijder etkisi yapar mı?
Gol-asist olarak belki (o da mevcut kadroda ne kadar mümkün tartışılır) ama Sneijder kadar burayı benimser mi pek ihtimal vermiyorum.
Sneijderle son 2 sezonda yasanan sorunlari Matayla da yasariz büyük ihtimalle
Adamların sportif direktörü efsane Valencia kalecisi Zubizaretta demek. Bizde ise olay Abdurrahim Albayrak üzerinden dönüyor. İyimiş.