Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi aksamlar arkadaslar beklentiniz cok yuksek hepniz o gitsin bu gelsin su yaslandi bu ihtiyar bir kadronun 7 8/oyuncusunu degistirmek icin ya dursub gibi parayi basican yada parca parca degistireceksin eminimki fatih hocam yakin gelecektr cl basari beklemiyordur

Forumca takmisiz cl yahu dediginiz adamlari bile alsak bi kura gelir ki bu senr basit grup zor duser butun yatirim bosa gider sanki porto benfica gibi hersene gruptan cikiyoruz muamelesi yapiliyor

Gercekci hedef en az iki sene daha lokal basari olursa avrupa liginde basari yurt icinde kralligini kur ffp dn kurtul mali durumunu duzelt sonra bas gaza

Ben cl maclarini zerre onemsemiyorum 4 5 puan alsak yeter ligi alalim yeterlidir

O kadar okuduk bir tane duyum olmaz Mı kaç paragraf yazmışsın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mata’nın koşu mesafelerine bakmak lazım. Sneijder 10km’yi nadiren geçiyordu, defansa yardımı da hiç olmuyordu. Mata bunları yaparsa daha çok katkı da sağlayabilir.

Zımba gibi şut çektiğini çok görmedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol-asist olarak belki (o da mevcut kadroda ne kadar mümkün tartışılır) ama Sneijder kadar burayı benimser mi pek ihtimal vermiyorum.

Bence Sneijder geliş zaman,bizi benimsemekten başka bir çaresi yoktu. Kariyeri'nin dibine vurmuştu. Ancak Mata için bunları söyleyemeyebiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla yaşına takılmadan Fernandonun yerine şu adamı isterim. Fernandonun ne zaman sakatlanacağı kaç maç kaçıracağı meçhul. Bu heriften 3 sene atiba katkısı alabiliriz. Yapı itibariyle diri bi adam. Defansif olarak zaten muazzam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt