Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.554
- 30.454
- 1.988
Ula bunlar hergün dosya paylaşıyordu 2015te. Naniler van persie ler Fernandao Kjaer vs burda yangın çıkıyordu. O kadroyla bile şampiyon olamadilar bunla cok zor. Gülüp geçin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok, Cavanda satışından bahsediyorum renktaş.Borsa isini diyorsan evet, Dursun zamaninda oldu.
O da Dursun zamaninda olduYok, Cavanda satışından bahsediyorum renktaş.
Alper çok para yahu. Kara para aklıyorlar. Başka bir mantığı yok.Eskiden dedigin 25 yil once falan . Bu forumda cogu kisi dogmamisitir bile.![]()
Muhteşem... Tamamını izledim, gerçekten harika cevaplar vermiş hoca. Çoğuna da katılıyorum, yorum yaparken bazen saçma düşünceler içerisine girebiliyoruz taraftar olarak, fakat objektif ve sakin kalarak düşünüp öyle yorum yapmak ve kafa yürütmek gerekiyorVakti olan arkadaşlar, 1:01:45 ‘teki soruyu ve cevabı dinlesinler. Günümüzü anlatıyor hiçbir şey değişmemiş
Badou anlaşması da yağlı surat döneminde yapılmıştır.Dursun döneminde gitti yav Cavanda.
Şu anki yönetimin ederinin üstüne sattığı tek adam Badou.
Cok para degil artik, sorun da bu. Bize cok geliyor cunku fakiriz.Alper çok para yahu. Kara para aklıyorlar. Başka bir mantığı yok.
bu forumda fb nin konuşulması bile tuhafForum da Fenerbahçe'yi öven herkes kuştur. Alınmaca darılmaca yok.
Barça,Braga'dan Trincao diye birini almış. İlk defa duydum. Herifi 31 milyon Euro'ya almışlar. Eskiden bu paralara Figo, Büyük Ronaldo,Zidane,Batistuta,Denis Bergkamp filan alınıyordu.
Şu zaman da herkes için çok para. Dembele'ye de 120 vermişlerdi.Cok para degil artik, sorun da bu. Bize cok geliyor cunku fakiriz.![]()
Kalite kanat çocukBarça,Braga'dan Trincao diye birini almış. İlk defa duydum. Herifi 31 milyon Euro'ya almışlar. Eskiden bu paralara Figo, Büyük Ronaldo,Zidane,Batistuta,Denis Bergkamp filan alınıyordu.
Kardeş kim sallamış.? Dediğin adamlar büyük takımlardan geçişlerde o meblağa gitmiş. Ben örnek olsun diye söyledim.Biraz sallamasyon olmuş renkdaş,figo 60 milyona,zidane 75 milyona fln gitmişti.Ronaldo 50 civarı.
Kim övdüŞu a spora bak lemosu allah yaptılar.Fm16da kaldı bu aptallar herhalde , hiç araştırma yok bunlarda.Fener kimi alsa ilah yapıyor bunlar , biz luyindama gibi adamı aldık kimse övmedi bu gereksiz kanalda
Skorer bir orta saha alamadilar gitti orta sahalari hala ayni seviyede. Yaptiklari sadece yan pas geri pas.Orta saha fetişisti ya bu şerrolar