Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula bunlar hergün dosya paylaşıyordu 2015te. Naniler van persie ler Fernandao Kjaer vs burda yangın çıkıyordu. O kadroyla bile şampiyon olamadilar bunla cok zor. Gülüp geçin

Vakti olan arkadaşlar, 1:01:45 ‘teki soruyu ve cevabı dinlesinler. Günümüzü anlatıyor hiçbir şey değişmemiş
Muhteşem... Tamamını izledim, gerçekten harika cevaplar vermiş hoca. Çoğuna da katılıyorum, yorum yaparken bazen saçma düşünceler içerisine girebiliyoruz taraftar olarak, fakat objektif ve sakin kalarak düşünüp öyle yorum yapmak ve kafa yürütmek gerekiyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 orta saha 1 kanada en büyük favori biziz. Yeterki su 3 orta saha statik degil atletik olsun.

Şu a spora bak lemosu allah yaptılar.Fm16da kaldı bu aptallar herhalde , hiç araştırma yok bunlarda.Fener kimi alsa ilah yapıyor bunlar , biz luyindama gibi adamı aldık kimse övmedi bu gereksiz kanalda

Barça,Braga'dan Trincao diye birini almış. İlk defa duydum. Herifi 31 milyon Euro'ya almışlar. Eskiden bu paralara Figo, Büyük Ronaldo,Zidane,Batistuta,Denis Bergkamp filan alınıyordu.

Biraz sallamasyon olmuş renkdaş,figo 60 milyona,zidane 75 milyona fln gitmişti.Ronaldo 50 civarı.

Yönetim gec kaldı ama taraftarda yine cok gereksiz telas var. fbnin aldıği adamlar 3.sinif ,talibi olmayan oyuncular o yuzden rahatca alabiliyolar. DÖ bile Cavandayi yenikapi mitinginde almıştı ama Asamoah icin 1,5 ay beklemistik. Kaliteli oyuncu ugrastirir. Bizim yonetimin sorunu, MHY'ye harcadıklari mesaiyi bi kalemde silmeleri. Madem oyuncuya o paraları veremicektiniz neden o kadar zaman harcayıp herifin kıçını kaldırdınız. Ortasahaya en az 1 tane kaliteli serbest oyuncu almalıydik.

Yinede sakin olmak lazım , Maicon denen çöpün o paralara alınmasının en büyük nedeninin Gs taraftarının bi dönemki uzun stoper fetişi olduğunu unutmayalım. Yangına gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt