- 4 Ağustos 2009
- 90.732
- 71.897
- 5.188
Komisyonlar falan da hariç.Ucak biletleri,villa pasaport harci dahil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komisyonlar falan da hariç.Ucak biletleri,villa pasaport harci dahil mi
Güzel Kardesim, bu Adam Fenerbahceyi götürür.
Bence Ligin en iyi oyuncularindan biri.
Ama 10 Mio €ya satip 1 Sene sorna Bedavaya geri almak cok iyi bir is.
Bence bunlar FFP‘yi delmek icin yok iyi yönetim, Kulübe Para girmesi icin dahada büyük bir is.
Artik Futbol böyle dönüyor, sen F.C Bayern veya Dortmund nasil böyle oldu biliyormusun cok fark var diyoruz ya bizimle ve Avrupada CL oynayan takimlarla, ama onlar hisse satiyorlar
150 Mio €‘ya 8% F.C Bayern Münih‘den aldi Adidas misal.
Ve biz hala Orta Saha ariyoruz, Adamlarsa Limit varken bile oyuncu alip duruyorlar biz hala zaman var diyoruz...
Ustat culyanun satisinda bir anormallik yok yav 7 alip 10a satmislardi ki topcuyu iyi oynarken sattilar cop degildi ederi oydu bence o donem sozlesmesi seneye bitiyormus bedavaya yada kucuk bir bonservisle almalarinda sasilcak birsey yok bence
Guilano iyi oyuncu yalniz . Golcü orta saha. Gustavo , Sosa , Guilano . Normalde rakip transferlere özenip sallayan biri değilim. Malûm böyle kitle çok var. Ama bizim yönetim doğru dürüst 3 4 adam almazsa unutun bu sezonu tarihin en kötü sezonlarından birini yaşayacağız. Ilk 11 in neredeyse tamamı uzun süredir formsuz oyuncular. Tek çıkış noktamiz 6 7 tanesini n mucizevi şekilde eski performansına dönmesi. Arda , Falcao , Fegholi v.s
Madem takas işlerine giriyoruz
Jimmy+Sekidika(kira)<>Halil
Babel+Babelin 1 m net maaşı(1,6 m)+(Seneye)5m+Kdv+%15 pay<>İrfan Can
Linnes+Dorukhan’ın alacakları<>Dorukhan
Gitsin bizimkiler şu takasları önersin. Bonservis ödemek yerine oyuncunun maaşlarını öderiz. 1,5 m cebimizde kalır. Belki kabul eden biri çıkar
Hala şu psikopatı savunan var Fatih hocayı bile her seferinde çıldırtıyor adamı kanser yapacak valla
Şuan trtsporda halil övgülerini izliyorum, müthiş transfermişte ulan varya birde lines işe yaramıyordu falan diyorlar. Halilin defansı sıfır 30 maçta 6 gol skora katkı yapmış pöhhh, çok iyi transfermiş tabi yersek.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Knk sen de haklısın hoca celladına aşık maalesefÇıldırtıyorsa oynatmasın Allah Allah!
Hala şu psikopatı savunan var Fatih hocayı bile her seferinde çıldırtıyor adamı kanser yapacak valla
Katılmıyorum renktaş zamanında ligi kimin götürdüğü belli. Alacaklarına karşı feshetmiş bu arada. Senin dediğin gibi bir durum olsaydı geçen sene gelirdi Sow transferi gibi.Güzel Kardesim, bu Adam Fenerbahceyi götürür.
Bence Ligin en iyi oyuncularindan biri.
Ama 10 Mio €ya satip 1 Sene sorna Bedavaya geri almak cok iyi bir is.
Bence bunlar FFP‘yi delmek icin yok iyi yönetim, Kulübe Para girmesi icin dahada büyük bir is.
Artik Futbol böyle dönüyor, sen F.C Bayern veya Dortmund nasil böyle oldu biliyormusun cok fark var diyoruz ya bizimle ve Avrupada CL oynayan takimlarla, ama onlar hisse satiyorlar
150 Mio €‘ya 8% F.C Bayern Münih‘den aldi Adidas misal.
Ve biz hala Orta Saha ariyoruz, Adamlarsa Limit varken bile oyuncu alip duruyorlar biz hala zaman var diyoruz...