Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo pazartesi gider biz parayi bulduk istediğiniz parayi veriyoruz diye telefon acar Poznan'a bunlarda ek 5m daha ister yine patlarız. Bu işleri gizli yürüteceksin biraz

Yalnız Marcao giderse, bunlar yerine kimi alacaklar? O kısım düşündürüyor. Bu yönetim öyle skandal işlere imza attı ki, elimize 25 milyon euro geçse, yine de takımın eksiklerini tam olarak giderir güvenini zerre vermiyor.

Elinde 13 milyon euro varken, Alan - Pato - Modeste - Ze Louis - Tetteh diyip kimseyi alamayıp son gün tüm parayı burnumuzun dibindeki Diagne'ye gömen adamlar bunlar. Bunlardan her şey beklenir.

şu son dönem bize yazılan adamın adı neydi stoper. solak. 1 sezondur oynamamış. Onu boş yere yazmıyorlar bize

transfermarkta baktim,

sol ayakli
maksimum 25 yasinda
en fazla 1,89 boyunda olan

stoperlerin en kötüsü bizim marcaoyu aldigimiz fiyat olan 4 milyondan basliyor sayilir

Luis Abram - Spielerprofil su eleman özellikle gözüme carpti. 8 milyon dolara serbest kalma maddesi varmis diye okudum. peru milli takiminin stoperi. seneye sözlesmesi bitiyor. rakipleri ürkütecek bir tipi var.

valla marcaoyu 17ye okutursak su adami parasi neyse verip almak lazim.

ilk geldiğinde 4 milyon a iyi kazık denilen Marcao ya bakın :) Keşke hep böyle kazık yesek

Böyle diyenlerin argümanları hiç bitmez.. baktı adam ligde falan gayet iyi gidiyor " lesh -sakar-5 para etmez " lafları başlar.. sonra premier ligden ciddi talip çıkınca da 7-8 verirlerse "hiç düşünmeyin yollayın ".. bu adam newcastlea gidip ardından da atıyorum Liverpoola gitsin bu sefer Liverpoolun hocasini bir bok bilmemekle itham ederler yine..sonuç olarak bu vatandaşın marcao ile ilgili görüşleri kesindir doğruluğu tartışılamaz o ilk geldiğinde bir bok attıysa öyle kalmıştır marcao.

transfermarkta baktim,

sol ayakli
maksimum 25 yasinda

stoperlerin en kötüsü bizim marcaoyu aldigimiz fiyat olan 4 milyondan basliyor sayilir

Luis Abram - Spielerprofil su eleman özellikle gözüme carpti. 8 milyon dolara serbest kalma maddesi varmis diye okudum. peru milli takiminin stoperi. seneye sözlesmesi bitiyor. rakipleri ürkütecek bir tipi var.

bize baya yazildi bu eleman

Marcao işi yalansa bütün ihale de Terim'e kalır sattırmadı diye. Üstüne bi de transfer de yapmazlar. Başkan zaten 38 oyuncu aldık yetmedi gibi şeyler zırvaladı, dünden razı topu hocanın üstüne atmaya.

transfermarkta baktim,

sol ayakli
maksimum 25 yasinda

5m keş koy hemen kabul ederler 1 sene sözleşmesi kalmış uzatmaz zaten kacar gider ordan adam baya piyasa yapti orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt