- 1 Mayıs 2018
- 57.872
- 48.656
- 3.873
O değil de ciddi ciddi Fatih Terim İrfanCan'ı zorlatır Marcao'dan bahsedilen bonservisler gelirse...
bunu yaparsa basin gitsin yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değil de ciddi ciddi Fatih Terim İrfanCan'ı zorlatır Marcao'dan bahsedilen bonservisler gelirse...
Marcao'dan gelen para da yalan olabilir bir andabunu yaparsa basin gitsin yaw.
Yalnız Marcao giderse, bunlar yerine kimi alacaklar? O kısım düşündürüyor. Bu yönetim öyle skandal işlere imza attı ki, elimize 25 milyon euro geçse, yine de takımın eksiklerini tam olarak giderir güvenini zerre vermiyor.
Elinde 13 milyon euro varken, Alan - Pato - Modeste - Ze Louis - Tetteh diyip kimseyi alamayıp son gün tüm parayı burnumuzun dibindeki Diagne'ye gömen adamlar bunlar. Bunlardan her şey beklenir.
@Semih ÇiğdemMarcao satılır belhanda ve babel bu takımda kalırsa![]()
inanmıom teklif olduğuna ... !!!!
Marcao'dan gelen para da yalan olabilir bir anda
irfan gelsin yaw.O değil de ciddi ciddi Fatih Terim İrfanCan'ı zorlatır Marcao'dan bahsedilen bonservisler gelirse...
ilk geldiğinde 4 milyon a iyi kazık denilen Marcao ya bakınKeşke hep böyle kazık yesek
transfermarkta baktim,
sol ayakli
maksimum 25 yasinda
en fazla 1,89 boyunda olan
stoperlerin en kötüsü bizim marcaoyu aldigimiz fiyat olan 4 milyondan basliyor sayilir
Luis Abram - Spielerprofil su eleman özellikle gözüme carpti. 8 milyon dolara serbest kalma maddesi varmis diye okudum. peru milli takiminin stoperi. seneye sözlesmesi bitiyor. rakipleri ürkütecek bir tipi var.
valla marcaoyu 17ye okutursak su adami parasi neyse verip almak lazim.
5m keş koy hemen kabul ederler 1 sene sözleşmesi kalmış uzatmaz zaten kacar gider ordan adam baya piyasa yapti ordatransfermarkta baktim,
sol ayakli
maksimum 25 yasinda
en fazla 1,89 boyunda olan
stoperlerin en kötüsü bizim marcaoyu aldigimiz fiyat olan 4 milyondan basliyor sayilir
Luis Abram - Spielerprofil su eleman özellikle gözüme carpti. 8 milyon dolara serbest kalma maddesi varmis diye okudum. peru milli takiminin stoperi. seneye sözlesmesi bitiyor. rakipleri ürkütecek bir tipi var.
valla marcaoyu 17ye okutursak su adami parasi neyse verip almak lazim.