Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images (52).webp

NUFC Bilgi :

Excl: Newcastle close to signing Rob Holding from Arsenal on season loan. Lot of interest in 24yo CB but #NUFC winning race.

Adamlarda bu arada tam 6 Stoperi var.
FC Arsenal‘dan Rob Holding geliyormus.

Oğulcan için çok yetenekli deniliyordu, yani o yeteneği oynatmadan ortaya çıkarmak bence de zor.

Önceki sezon Antep'te iyi katkı vermişti ama yani ümitliydiler.

Bu biraz da şans işi şahsen Muhammet Demir'i gençliğinde çok beğenirdim kaç yaşına geldi zerre ilerleyemedi.

Bir cok etken vardir ama kariyeri sakatlikla gecti o cocugun trabzon basaksehir antep hicbirinde tutunamadi

Muhammet demir,Emre Gural bir de antalaya gelen bir gurbetci vardi sonra trabzona fln da gitti o cocuk da potansiyelliydi adini hatirlayamadim

Edit deniz yilmaz mis vaybe suan bosta

Evet, aynen. Asıl istenen Acerbi idi ama şartları zorlamamıza rağmen olmamıştı. Hatta Maicon transferi Ali Naci ile Nevzat'ın düellosuna sebep olmuştu. Nevzat GS'ın yeni stoperi Maicon diyordu, Ali Naci ise Acerbi. Sonuç olarak Nevzat denen ... haklı çıktı maalesef ve Maicom bize fena girdi. Hoş, bu yönetimde 2 gram beceri olsa Maicon'a verdiğimiz paranın büyük kısmını çıkartırdık da...
Ben Maicon'u Porto'dayken beğeniyordum aslında, bize geleceğini duyduğumda da şaşırmıştım meğer adam kendisini geliştiremedi diye ülkesine dönmüş ordan almışız.

Lakin doğru değerlendirsek ondan da iyi para kazanabilirdik.

NUFC Bilgi :

Excl: Newcastle close to signing Rob Holding from Arsenal on season loan. Lot of interest in 24yo CB but #NUFC winning race.

Adamlarda bu arada tam 6 Stoperi var.
FC Arsenal‘dan Rob Holding geliyormus.
Gitmez Holding, bugün ilk 11di iyi de oynadı.

Ben Maicon'u Porto'dayken beğeniyordum aslında, bize geleceğini duyduğumda da şaşırmıştım meğer adam kendisini geliştiremedi diye ülkesine dönmüş ordan almışız.

Lakin doğru değerlendirsek ondan da iyi para kazanabilirdik.
portolu maicon muthisti abi ama brezilyaya gidip geldi tum hircinligi agresifligi alinmis gibiydi portoda rakip forvetleri doverdi

Bir cok etken vardir ama kariyeri sakatlikla gecti o cocugun trabzon basaksehir antep hicbirinde tutunamadi

Muhammet demir,Emre Gural bir de antalaya gelen bir gurbetci vardi sonra trabzona fln da gitti o cocuk da potansiyelliydi adini hatirlayamadim
Zamanında barcelonaya göndermeyeler utansın hayatını kararttılar buradada messi olacağını düşündüler

Luis Abram'in sozlesmesi seneye bitiyor, kulubu uzatmak icin gorusmelere baslamis.

Ula mal bir çocuğun yazdığı şeyleri paylaşmışsınız adam Joelinton'u örnek vermiş. Herifi 44m'a aldılar ona lisans çıkmayacak da bana mi çıkacak. Ayrıca nerde yazıyormuş Newcastle'in 35m bütçesi olduğu? 6 tane stoperleri var demis. Ula açıp insan bir bakar, Fabian Schar dışında sağlam kim var oynayacak adamlarda? Gecen sene sonlara doğru toparlamasalar düşme potasındaydılar. Schar çok iyi sene geçirdi belki satarlar onun yerine düşünüyorlardır Lescalles ile beraber Marcao'yu. Tamam orta da daha net bişey yok da böyle delinin biri kuyuya taş atıyor yok Newcastle o kadar verir mi yok ihtiyacı var mi? Yok şöyle yok böyle. Ula bizde de 6 7 tane kanat var şimdi biz kanat istiyoruz o zaman biz salagiz 6 7 tane kanat varken kanat istenmez demek ki.

@sporcope: BİLGİ - Marcao'nun, İngiltere'de futbol oynayabilmesi için çalışma izni alması gerekiyor.

Belli bir bonservis bedeli ile transfer edilen futbolcular çalışma izni alabiliyor.

Marcao için ödenmesi gereken bonservis bedeli ise minumum 16,8 milyon Euro.
Apo: We want 16,8 Mil.
😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt