Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.284
- 7.679
- 2.568
Marcao giderse bedava Cabezas gelir işte boşa stoper aramayın sağda solda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ucak mi aliyo
![]()
BİLGİ: Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar; Omar Elabdellaoui ve menajeriyle bugün akşam yemeğinde buluştu. https://t.co/Fol2TQ2DAZ
Omar tekrardan h.o
Oğulcan için çok yetenekli deniliyordu, yani o yeteneği oynatmadan ortaya çıkarmak bence de zor.
Önceki sezon Antep'te iyi katkı vermişti ama yani ümitliydiler.
Bu biraz da şans işi şahsen Muhammet Demir'i gençliğinde çok beğenirdim kaç yaşına geldi zerre ilerleyemedi.
Ben Maicon'u Porto'dayken beğeniyordum aslında, bize geleceğini duyduğumda da şaşırmıştım meğer adam kendisini geliştiremedi diye ülkesine dönmüş ordan almışız.Evet, aynen. Asıl istenen Acerbi idi ama şartları zorlamamıza rağmen olmamıştı. Hatta Maicon transferi Ali Naci ile Nevzat'ın düellosuna sebep olmuştu. Nevzat GS'ın yeni stoperi Maicon diyordu, Ali Naci ise Acerbi. Sonuç olarak Nevzat denen ... haklı çıktı maalesef ve Maicom bize fena girdi. Hoş, bu yönetimde 2 gram beceri olsa Maicon'a verdiğimiz paranın büyük kısmını çıkartırdık da...
Gitmez Holding, bugün ilk 11di iyi de oynadı.NUFC Bilgi :
Excl: Newcastle close to signing Rob Holding from Arsenal on season loan. Lot of interest in 24yo CB but #NUFC winning race.
Adamlarda bu arada tam 6 Stoperi var.
FC Arsenal‘dan Rob Holding geliyormus.
portolu maicon muthisti abi ama brezilyaya gidip geldi tum hircinligi agresifligi alinmis gibiydi portoda rakip forvetleri doverdiBen Maicon'u Porto'dayken beğeniyordum aslında, bize geleceğini duyduğumda da şaşırmıştım meğer adam kendisini geliştiremedi diye ülkesine dönmüş ordan almışız.
Lakin doğru değerlendirsek ondan da iyi para kazanabilirdik.
Zamanında barcelonaya göndermeyeler utansın hayatını kararttılar buradada messi olacağını düşündülerBir cok etken vardir ama kariyeri sakatlikla gecti o cocugun trabzon basaksehir antep hicbirinde tutunamadi
![]()
Muhammet Demir - Sakatlık geçmişi
Das ist die Verletzungs Hitorie von Muhammet Demir vom Verein Bursaspor. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.www.transfermarkt.com.tr
Muhammet demir,Emre Gural bir de antalaya gelen bir gurbetci vardi sonra trabzona fln da gitti o cocuk da potansiyelliydi adini hatirlayamadim
Bu o muhammet degil yav o muhammet demirci degil miZamanında barcelonaya göndermeyeler utansın hayatını kararttılar buradada messi olacağını düşündüler
Luis Abram'in sozlesmesi seneye bitiyor, kulubu uzatmak icin gorusmelere baslamis.
Sanırım çıkış maddesi var. Satış olursa direkt alabiliriz çok iyi olurLuis Abram'in sozlesmesi seneye bitiyor, kulubu uzatmak icin gorusmelere baslamis.
Apo: We want 16,8 Mil.@sporcope: BİLGİ - Marcao'nun, İngiltere'de futbol oynayabilmesi için çalışma izni alması gerekiyor.
Belli bir bonservis bedeli ile transfer edilen futbolcular çalışma izni alabiliyor.
Marcao için ödenmesi gereken bonservis bedeli ise minumum 16,8 milyon Euro.