Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakma da 10 üzerinden 4.5 verdiğin bir adam iyi bir oyuncu da değil gayet kötü demek istiyorsun şuan kıvırma
renkdaş ben anlatamıyorum galiba defansif yönden 4.5 demişim genel futbolculuk yeteneği üzerinden değil haaa geneline 10/6.5 verilir max. ama üstü puan verende futbol yerine kendine farklı spor branşları arasın bence

marcaoyu satıp hiç düşünmeden zenitten kelepir emmanuel mammanayı alırım biraz düşünürsem daha scout tarzı isimlere yönelinebilir tabi

Marcao'yu satmak iyi fikir belirtilen paralara gidecekse. Geçen sene bizi yaktığı çok maç olmuştu. Yine yakacaktır. Fakat kulübün kasasına bu transferden 22 falan gelecekse onun 6-7'sine sol ayaklı bir stoper alınmalı. Yine Marcao gibi sonradan yüksek paralara satabileceğimiz birisi. Luyindama'yı da seneye okuturuz. Futbolcu satmadan bu ateş sönmeyecek çünkü anlaşıldı.

marcaoyu satıp hiç düşünmeden zenitten kelepir emmanuel mammanayı alırım biraz düşünürsem daha scout tarzı isimlere yönelinebilir tabi
Fazla Fm oynuyorsun sanırım renktaş.Dediğin adam Fm'de çok iyiydi adam sonra 2 kere çapraz bağı kopardı şuanda da Sochi'de kiralık oynuyor

Fazla Fm oynuyorsun sanırım renktaş.Dediğin adam Fm'de çok iyiydi adam sonra 2 kere çapraz bağı kopardı şuanda da Sochi'de kiralık oynuyor
çapraz bağı koparanlar at gibi vuruluyorda haberimiz mi yok renkdaş ? adam senin de bildiğin gibi oynuyormuş işte o yüzden kelepir dedik bizde ,yeni kiralandıysa bilmiyorum olabilir o zaman düşünüp scouttan başka birileri pekala bulunabilir demektir

Marcao için 20 Mio. güzel olur.
Yüksek mebla Stoperler UK takımlar dan gelenler. UK dışı 12 zirve yapmışlar.

Altda Premier League takımların Stoperlere en çok verdi meblalar mevcuttur

Screenshot_20200830_042229_com.android.chrome~2.webp
Screenshot_20200830_042237_com.android.chrome~2.webp
Screenshot_20200830_042250_com.android.chrome~2.webp
Screenshot_20200830_042311_com.android.chrome~2.webp

çapraz bağı koparanlar at gibi vuruluyorda haberimiz mi yok renkdaş ? adam senin de bildiğin gibi oynuyormuş işte o yüzden kelepir dedik bizde ,yeni kiralandıysa bilmiyorum olabilir o zaman düşünüp scouttan başka birileri pekala bulunabilir demektir
Soru işaretleriyle dolu ve 2.5 senedir futbolu adam akıllı oynamamış adama ben yatirim yapmam

Günaydın Renkdaşlar
Bugün dana'nın kuyruğu kopacaktır.
Screenshot_20200830_061539.webp
#1905 #ORTAlıkKarışıyor

Galatasaray'da son dakika transfer haberi
618.webp

Sarı kırmızılılar gelecek sezon forvet hattını mutlaka güçlendirmek isterken, İsrailli gol makinesi Shon Weissman'a kancayı atmıştı. Aktarılan bilgilere göre Real Valladolid'in anlaşmaya çok yaklaştığı yıldız golcü için Aslan vites yükseltti ve araya girdi! İşte ayrıntılar...

Galatasaray, Schalke, Glasgow ve Real Valladolid'in talip olduğu Weissman için kararın kısa süre içerisinde verileceği ifade edildi. (Fotomac | DIŞ HABERLER)

Hemen satarım. Bizim böyle paraları reddetme lüksümüz yok. Değerini bulanı satacaksın. Seneye kötü oynar, sakatlanır değeri 4-5e düşer ne olacağı belli olmaz kafayı sıyırırız o zaman. Marcao çok iyi stoper bence belki ingilterede milli takıma çağırılır değeri 50 milyona çıkar ama burada mümkün değil, bu paralar bize fazla.
Marcao icin bana gelen son bilgi 19 milyon euro...

valla iyi para...bekleyelim

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao’yu 12 milyon ve sonraki satıştan pay ile satarlar diye tahmin ediyorum , o zaman 13.5 milyon bütçe ile 2 orta saha, 1 stoper, 1 hızlı kanat getirmek zorundalar, piyango olur da Belhanda da giderse 3 orta saha, olacaksa hemen olsun, çünkü çok zaman kaybettik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt