Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.801
- 109.624
- 4.878
Para yokKanata hizli bi adam almayacakmisin reis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para yokKanata hizli bi adam almayacakmisin reis?
renkdaş ben anlatamıyorum galiba defansif yönden 4.5 demişim genel futbolculuk yeteneği üzerinden değil haaa geneline 10/6.5 verilir max. ama üstü puan verende futbol yerine kendine farklı spor branşları arasın benceKusura bakma da 10 üzerinden 4.5 verdiğin bir adam iyi bir oyuncu da değil gayet kötü demek istiyorsun şuan kıvırma
Fazla Fm oynuyorsun sanırım renktaş.Dediğin adam Fm'de çok iyiydi adam sonra 2 kere çapraz bağı kopardı şuanda da Sochi'de kiralık oynuyormarcaoyu satıp hiç düşünmeden zenitten kelepir emmanuel mammanayı alırım biraz düşünürsem daha scout tarzı isimlere yönelinebilir tabi
çapraz bağı koparanlar at gibi vuruluyorda haberimiz mi yok renkdaş ? adam senin de bildiğin gibi oynuyormuş işte o yüzden kelepir dedik bizde ,yeni kiralandıysa bilmiyorum olabilir o zaman düşünüp scouttan başka birileri pekala bulunabilir demektirFazla Fm oynuyorsun sanırım renktaş.Dediğin adam Fm'de çok iyiydi adam sonra 2 kere çapraz bağı kopardı şuanda da Sochi'de kiralık oynuyor
Soru işaretleriyle dolu ve 2.5 senedir futbolu adam akıllı oynamamış adama ben yatirim yapmamçapraz bağı koparanlar at gibi vuruluyorda haberimiz mi yok renkdaş ? adam senin de bildiğin gibi oynuyormuş işte o yüzden kelepir dedik bizde ,yeni kiralandıysa bilmiyorum olabilir o zaman düşünüp scouttan başka birileri pekala bulunabilir demektir

20 civarı teklif gelmediyse satmanin lüzumu yok. 10'a falan satarsak komple İrfan Can'a bağlarlar parayı, 20 civarı kafi
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcao icin bana gelen son bilgi 19 milyon euro...
valla iyi para...bekleyelim

Zülfo Ağa Cabezas haberinde Lüe’de Volkan Babacan haberinde yanıldılar. Gündeme göre fikir yürütüp transfer haberi paylaşıyorlar. Daha sağlam kaynak lazım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi