Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bu irfan denen herifi izlemesek büyük topçu zannedeceğiz. oynadığı her ciddi kritik maçta herif sevimli hayalete döndü visçayla beraber
crivelli ba ma kurtardı gene takımı kopma noktalarında hep. mahmut falan bile kendisinden daha verimli ucuz transfer olur

vişçayla beraber gazlanıyor da gazlanıyor yok sevillaya gidecekmiş elini öpene 15e okuturlarmış bilmem ne. çok ciddiye alınır topçu olsa ikinci ligden bile oyuncu bulanlar çoktan çıkarırlardı ülkeden 10 milyon vs osuruk parası avrupalılara göre

Saygı çerçevesinde eleştiride yapılır, karşı fikirlerde sunulur. Tartışma ağız dalaş değil fikirleri saygı çerçevesinde söylemektir. Benim düşünceme göre Türkiye'de oynayan yerli bir ortasaha seç dersen İrfan derim. Yani bu benim düşüncem. Buna çüş mü demek gerekir sence?
Türkiyede en iyi ortasaha İrfan demek ile bu cümle arasında fark var. İşine gelmeyince kıvırmayalım.

Irfancan da ne goruyorsunuz cidden soruyorum.

Seneye 26 yasina girecek, genc sayilmaz.

Adam gecme kalibiyeti yok
Sutu yok
Fizigi ciliz

tek artisi turk olmasi ve pasor bir orta saha.

Bize 6 numara da adam yiyen isiran bir adam lazim, ve delici bir 8 lazim.

Önce özelliklerinden ve maç içersinde faydalanabileceğiniz özelliklerinden bahsedeyim.

- Solak olması.
- Duran topları iyi kullanması

Maç içerisinde ki Irfan’a gelince benim Fransa maçından sonra emin olduğum bir şey var: Irfan sorumluluk almaktan korkmuyor. Kendine güveniyor ve iyi bir futbolcu olduğunu biliyor.

Rakip takımın kalesinde uzak oynadığında pas konusunda doğru tercih yapan, mümkünse pasla ileriye oynayan ama eğer gerekirse de dribling ile o mesafeyi kat edebilen bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Illa her futbolcu ileride satılmak için alınmaz. Bazıları gelir, kulübünde efsane olur, kupalar kazanır ve sana ödediğin parayı fazlasıyla geri kazandırır.

Rakip takımın ceza sahasına yerleştiğinde ince düşünebilen, savunma arkasında ki boşluğunu, ki dâr alan olmasına rağmen, değerlendiren ve sürekli düşünen bir futbolcu olduğunu görebiliyorum. Irfan Can sadece sol kanattan etkili olmuyor, aynı zamanda sağ kanattan da bindirme yapabilen ve o tarafı değerlendirebilen bir futbolcu.

Savunma anlamında kendini geliştirebilir, bu konuda çalışması gerekiyor.

Şu konu hakkında da kısa yazıp bitiyorum: Irfan Can 26 yaşında ve kariyerin zirvesinde. Şampiyonluğu hak ederek kazanmış bir takımın önemli futbolcusu (bu sene için konuşuyorum).

En basitinden Galatasaray maçında sahada olmayan Başakşehire 1 puan kazandıran Irfan Can’dır. Bir orta ile maçın, belki de sezonun kaderini değiştirebilirsin. Rastgele ortalarla panik yaparsın, ama bilerek, kendine güvenerek 1 orta çekersin Demba Ba affetmez 1 puanla şampiyonluğa elveda deyip Galatasaray’ı devre dışı bırakırsın.

4-3-3 sistemine gececeksek.

Lerma tarzi bir on libero
ve abartmiyorum

2 tane Sissoko tarzi 8 lazim, bunlar olmadikca 4-3-3 sisteminde orta sahan pert olur.
bende böyle düşünüyorum 2 8 ve saplam bir 6 lı sistem.Bu 8 lerden birini hucüm yönünde irfan yapabilir dorukhanda sakatlanmadan önce cidden mücadeli bir adam.İkisinden biri şart bize.Hem yerli olarak elimiz rahatlar hemde katkı verirler kesinlikle bize.

4-3-3

Muslera
Omar - Luyindama - Abram - Sarrachi
Seko Fofana - Lerma - Sissoko
Hauge - Bustos - Moses Simon

Var biy hayalimiz​

Michael Olunga'yı Beşiktaş almak istiyomuş.Trabzonspor da oyuncuyu izleyenler arasındaymış.Devre arası sözleşmesi biten bi forvet.Falcao devre arası giderse uygun maliyetle kimin alınmasını istersiniz?

IC Kahveci iyi oyuncu olabilir ama bizim öyle bir oyuncuya o bonservisi verme kabiliyetimiz ve finansal durumumuz yok.

IC Kahveci'yi o 9 küsür milyona alsan bile Ndiaye gibi satabilecegin garanti degil.

4-3-3

Muslera
Omar - Luyindama - Abram - Sarrachi
Seko Fofana - Lerma - Sissoko
Hauge - Bustos - Moses Simon

Var biy hayalimiz​
olum seko fofana 10 milyona mı ne lense gitti sinan mevlüt.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt