Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En iyi yerliler bizde diyoruz ama kadro kurarken 5 yerli oyuncu bulamıyoruz. Bir sıkıntı var yani.

Çok doğru renktaş... Burak,Selçuk ve Semih dışında üst düzey yerli oyuncumuz yok..Hamit bu haliyle üst düzey falan değil.. Belki eleştireceksiniz ama Hasan Ali'yi kaçırdığımıza bile üzülüyorum.. Biz de olsa gayet rahatlatırdı o bölgeyi... Kafamda en iyi alternatif Muslera'yı 15-20 arası okutup Onur'u almak.. Onur Musleradan çok da aşağı bir kaleci değil..Sol beke ise Sivas'tan Ziya düşünülebilir..

sneijder milli takım hazırlık maçına çağrılmamış robben vandervart da yok

Umursamiyorum bile. Biz kimi aldigimizi biliyoruz. Onlar da biliyor. Adam Hollanda'nin beyni, kalbi

Robben'de düşüşte olabilir aslında ama bu Robben Hollanda'lılara göre biraz değişik disiplipsinsiz gibi o açıdan sıkıntı yaratabilir o kadar para verebilecek gücümüz olursa kanat oynayabilen sürüsüne bereket genç var ben onları tercih ederdim açıkcası.

Robben cok bencil bir futbolcu. Oyuncularin gicigina da gidebilir Robben. Ego o bicim

Ama.inanilmaz bir futbolcu bence. Bizi de resmen ucurur. Di Maria'miz olur

robben yorumları başlamış:) robben bencildir çok sakatlanır ama formunda olduğunda messi ve ronaldodan bile etkilidir inanılmaz yetenekli oyuncu

beş vakit oktay ne zmn foruma gelsem seni biriyle polemiğe girmiş şekilde görüyorum. Yapma hafız :D

polemik degil ya.. sence normalimi? gstv calisaninin dil surcmesi degil resmen fail bi durum..

oke, last question diyecegi yerde.

oke, last asking demesi?

---Fenerbahçe alamadığı futbolcuya ne der?

---Sneijder :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

barış yurduseven ‏@barisssn

vay vay vay bir daha vay 12 MİLYON AVRO+SEMİH+SEZER kime karşılık dersiniz. birisi bu transfer çılgınlığına dur desin artık.

fernandes zu fb?

Bu şekilde Fernandes Fenere gitsin çıplak koşarım... Semih Sezer direk çöp bu saatten sonra.. Adamların elindeki tek yıldızı niye 12 milyona satsın ? Hem de ezeli rakibine(sözde) :D

Umursamiyorum bile. Biz kimi aldigimizi biliyoruz. Onlar da biliyor. Adam Hollanda'nin beyni, kalbi

Robben cok bencil bir futbolcu. Oyuncularin gicigina da gidebilir Robben. Ego o bicim

Ama.inanilmaz bir futbolcu bence. Bizi de resmen ucurur. Di Maria'miz olur

avunsunlar kendilerine problem olmaz, bi sekilde takimla kaynasir Sneijder..

bizle topunu oynamaya basladimi yine ilk 11 e yazacagi ilk isim van Gaalin..

cunku bu adam daha bu sezon basi Hollanda Milli takimin kaptani olarak secildi..

Van Gaal'da Turkiyeye gittigin icin kaptanligi aliyorum senden demedigine gore?

Çok doğru renktaş... Burak,Selçuk ve Semih dışında üst düzey yerli oyuncumuz yok..Hamit bu haliyle üst düzey falan değil.. Belki eleştireceksiniz ama Hasan Ali'yi kaçırdığımıza bile üzülüyorum.. Biz de olsa gayet rahatlatırdı o bölgeyi... Kafamda en iyi alternatif Muslera'yı 15-20 arası okutup Onur'u almak.. Onur Musleradan çok da aşağı bir kaleci değil..Sol beke ise Sivas'tan Ziya düşünülebilir..

Hamit ne olursa olsun üst düzeydir,ayrica riera hasan ali kaldirimi top diye oynar

senjder geldi, muhabbet bitti. senenin işlerini konuşuruk oldu..

şimdiki durumları halledelim..

Fener Fernandes için yapmış bu teklifi heralde..

barış yurduseven ‏@barisssn

vay vay vay bir daha vay 12 MİLYON AVRO+SEMİH+SEZER kime karşılık dersiniz. birisi bu transfer çılgınlığına dur desin artık.

Beşiktaş satarsa akıllılık eder. Ama bunlar Quaresma'nın sözleşmesini fesh ederken bile Türkiye'den bir takımın almasını engellemek isteyecek kadar taraftarlarından korkan bir yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt