Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
belhanda intere gidiyor galiba :cool:
belhanda intere gidiyor galiba :cool:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir türk stoper şart. ömer toprak semih ikilisi yıllarca götürürdü bizi
26 yas ortalamali takimin birsey kazandigini hatirlamiyorum. Juventus bile yas ortalamasini yukseltince juventusluga geri dondu.
Fener Fernandes için yapmış bu teklifi heralde..
barış yurduseven @barisssn
vay vay vay bir daha vay 12 MİLYON AVRO+SEMİH+SEZER kime karşılık dersiniz. birisi bu transfer çılgınlığına dur desin artık.
En iyi yerliler bizde diyoruz ama kadro kurarken 5 yerli oyuncu bulamıyoruz. Bir sıkıntı var yani.
sneijder milli takım hazırlık maçına çağrılmamış robben vandervart da yok
Robben'de düşüşte olabilir aslında ama bu Robben Hollanda'lılara göre biraz değişik disiplipsinsiz gibi o açıdan sıkıntı yaratabilir o kadar para verebilecek gücümüz olursa kanat oynayabilen sürüsüne bereket genç var ben onları tercih ederdim açıkcası.
beş vakit oktay ne zmn foruma gelsem seni biriyle polemiğe girmiş şekilde görüyorum. Yapma hafız![]()
vay vay vay bir daha vay 12 MİLYON AVRO+SEMİH+SEZER kime karşılık dersiniz. birisi bu transfer çılgınlığına dur desin artık.
fernandes zu fb?
---Fenerbahçe alamadığı futbolcuya ne der?
---Sneijder![]()
Umursamiyorum bile. Biz kimi aldigimizi biliyoruz. Onlar da biliyor. Adam Hollanda'nin beyni, kalbi
Robben cok bencil bir futbolcu. Oyuncularin gicigina da gidebilir Robben. Ego o bicim
Ama.inanilmaz bir futbolcu bence. Bizi de resmen ucurur. Di Maria'miz olur
polemik degil ya.. sence normalimi? gstv calisaninin dil surcmesi degil resmen fail bi durum..
oke, last question diyecegi yerde.
oke, last asking demesi?

Çok doğru renktaş... Burak,Selçuk ve Semih dışında üst düzey yerli oyuncumuz yok..Hamit bu haliyle üst düzey falan değil.. Belki eleştireceksiniz ama Hasan Ali'yi kaçırdığımıza bile üzülüyorum.. Biz de olsa gayet rahatlatırdı o bölgeyi... Kafamda en iyi alternatif Muslera'yı 15-20 arası okutup Onur'u almak.. Onur Musleradan çok da aşağı bir kaleci değil..Sol beke ise Sivas'tan Ziya düşünülebilir..
borussia dortmund
Fener Fernandes için yapmış bu teklifi heralde..
Haklısın normal değil ama sen yinede sakin ol kanka![]()