Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yeşil Burun'daki Ryan Mendes iyi oynuyo he

Ahh bee iyi getirdi Amrabat ama olmadı

Bende seni görmedim burdayım ama yazmıyorum vs bu önemli değil. Tek maçla değerlendirmeyelim o vakit geldiğinden itibaren 3 maçı baz alalım haa sadece istatiksel olarak bakacaksak öncellikle Burak'a çamur atanlar susmalı Ambarat'ın oyuna etkisini ve oyun zekasını kanat olarak yaratıcılığını adam eksiltme özelliğini objektif olarak değerlendirelim.

değerlendir o zm

Sneijderin tam olarak kendini gösterebilmesi için artık ilk önce sol bek sonra stoper takviyesi bir an önce yapılmalı. takım mükemmel olsun ki sneijder de kendini gösterebilsin. eksikler tamamlanmadan ondan tek başına bir şey beklemeyelim.

Amrabat'ı 4-3-3 ün sağında izlemek isterdim . Bence daha verimli olur , 4-4-2 de etkili olamıyor.. Ayrıca soldayken sürekli topu çekip ortalaması gıcık ediyor , sağdan belki sıfıra inebilir :o

Erkek cidden sikintili bir arkadaşsın, kaldı ki burada öyle bir şey demek istesem senden mi çekinecem direk söylerim....ok

Yaparsın kral bir şey mi dedik sakin ol ayrıca ne mezunuzu ya da uzmanısınız da benim sıkıntılı olduğumu Ambarat'a dair attığım üç posttan anlayacak kadar ileri seviyeye ulaştınız.

Evet gelen topu içeri aldı....sen üstğne alınma kardeşim bir Amrabat lesh muhabbeti çıktı iki gündür milletin kafasına şey düşse adamdan bilecekler.

yok ben maça bakıorumda link takılarak gidio orda biri hata yaptı amrabata benzettim tam anlayamadım o açıdan sordum. ha amrabata gelince emre çolaktan faydalı olduğu kesin

Sneijderin tam olarak kendini gösterebilmesi için artık ilk önce sol bek sonra stoper takviyesi bir an önce yapılmalı. takım mükemmel olsun ki sneijder de kendini gösterebilsin. eksikler tamamlanmadan ondan tek başına bir şey beklemeyelim.

rami ile carlinhos gelirse kafayı yerim :))

Bu Afrika kupası ne kadar gereksiz bir turnuva böyle. Faydasından çok zararı var resmen. Maça bakayım dedim biraz içim karardı.

Yenilen eleniyormu şimdi yoksa puan maçımı bunlar?

adam ş.liginde evrayıda rafaelide yamulttu:ayatollah:

takımın en çok asist yapan 2 adamından biri

ama hala benim beklentilerime ulaşamadı o ayrı ben daha iyi şeyler bekliyorum ondan

Ciddi idealar var mı beyler.Bu arada herkesin Mevlid Kandili Mübarek olsun.

belhanda leş 10 metreye pas atamıyor takımın en iyisi amrabat şuan

değerlendir o zm

Şimdi cümleye böyle başlamayı sevmem gerçekten ama yazmayacaktım muhabbeti buraya kadar getirip böyle bir yorum yapıyorsan o zaman en başta benim izleyipte yaptığım değerlendirmelerime laf atmasaydın sıkıntı yoktu ben zaten izledim değerlendirdim Ambarat'ın bizim topçumuz olmadığına kanaat getirdim niye tekrar yapayım. Daha da uzatmak istemiyorum.

"Good play again by Amrabat"

cidden Amrabat şuan kötü Fas da göze batan tek adam bence kötünün iyisi diyelim

Yaparsın kral bir şey mi dedik sakin ol ayrıca ne mezunuzu ya da uzmanısınız da benim sıkıntılı olduğumu Ambarat'a dair attığım üç posttan anlayacak kadar ileri seviyeye ulaştınız.

seni anlamak için bişey mezunu olmaya gerek yıokki ğardeş insan sarrafı olmak gayet yeterli:b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt