Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakında o listeye Volkan da eklenir![]()
keske eboue'ye iyi bir teklif gelip satabilsek. bu sene les gibi oynuyor kendisi zaten. hamit altintop'u koy sagbek'e. hem yillik 2 mio'dan kurtulmus olursun, hem birde yabanci hakkin dogar.![]()

keske eboue'ye iyi bir teklif gelip satabilsek. bu sene les gibi oynuyor kendisi zaten. hamit altintop'u koy sagbek'e. hem yillik 2 mio'dan kurtulmus olursun, hem birde yabanci hakkin dogar.![]()
Bu yemekde bir sorunlu resim varsa oda sadece benim gözüme carpan semih ve Dany ikilisindeydi. Hele hele Semih sanki cenazye gelmis gibiydi. Dany desen tuhaf bir karakter sanki. Uyumlu ikili olmadiklarini hadi gectimde elestiri oklar savunmada oldugunu biliyorlardir kendileri zaten. aptal degiler sonucda. hocanin stoper istemeside artik üstükadardaki coban biliyor.
Eboue kap getir toure'yi .. :ayatollah:
![]()
Sözleşmeye imza atılan kalemin akrabalarıyla görüştüm, hepsi çok mutlu olduklarını söylediler. Kalemin dedesi (en sağda) torunumla gurur duyuyorum böyle bir imzada yer alabildiği için dedi.
ayrica ailecek birbirlerine aksam oturmalarinada gitmelerini siteyenlerde az degilBizim taraftar bütün futbolcuların haplanmış gibi gezmesini istiyor sırıta sırıta![]()
Beyler o değil de şöyle baktım bu sezon başından itibaren ciddi yatırım yaptık 25-30 m € filan bonservise verdik sadece Allah korusun şampiyon filan olamazsak biz de becekenin durumuna düşmeyelim bu ihtimal nedir acaba
ayrica ailecek birbirlerine aksam oturmalarinada gitmelerini siteyenlerde az degil![]()
ayrica ailecek birbirlerine aksam oturmalarinada gitmelerini siteyenlerde az degil![]()
Abi sıkıntı olasa adamlar neden yan yana otursun zorla mı oturttularBoşuna olay aramayın gerek yok