Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

keske eboue'ye iyi bir teklif gelip satabilsek. bu sene les gibi oynuyor kendisi zaten. hamit altintop'u koy sagbek'e. hem yillik 2 mio'dan kurtulmus olursun, hem birde yabanci hakkin dogar. :)

hamit'ten sağ bek olmaz artık bu sene selçuk melo hamit muslera da leş hepsini satmak lazım bu bakışla :asd:

bu drogba olayı nerden çıktı panpalar:confused:

sevimli-ayi-resimleri3-600x375.jpg

Bu yemekde bir sorunlu resim varsa oda sadece benim gözüme carpan semih ve Dany ikilisindeydi. Hele hele Semih sanki cenazye gelmis gibiydi. Dany desen tuhaf bir karakter sanki. Uyumlu ikili olmadiklarini hadi gectimde elestiri oklar savunmada oldugunu biliyorlardir kendileri zaten. aptal degiler sonucda. hocanin stoper istemeside artik üstükadardaki coban biliyor.

adamın belki cenazesi vardır

rfo52Un.jpg

Sözleşmeye imza atılan kalemin akrabalarıyla görüştüm, hepsi çok mutlu olduklarını söylediler. Kalemin dedesi (en sağda) torunumla gurur duyuyorum böyle bir imzada yer alabildiği için dedi.

:haha:

Bu mesaj nesilden nesile aktarılacak bir efsane olacak.:D

Capsini alayım kaydedeyim en iyisi:D

Beyler o değil de şöyle baktım bu sezon başından itibaren ciddi yatırım yaptık 25-30 m € filan bonservise verdik sadece Allah korusun şampiyon filan olamazsak biz de becekenin durumuna düşmeyelim bu ihtimal nedir acaba

[video=youtube;v0NAVMHWxmM]https://www.youtube.com/watch?v=v0NAVMHWxmM[/video]

Beyler o değil de şöyle baktım bu sezon başından itibaren ciddi yatırım yaptık 25-30 m € filan bonservise verdik sadece Allah korusun şampiyon filan olamazsak biz de becekenin durumuna düşmeyelim bu ihtimal nedir acaba

gelir farkı var ezikler olmayan paryı harcadılar sorun olmaz

Bu aralar forumda alkol seviyesi yükselmiş .. :D

Abi sıkıntı olasa adamlar neden yan yana otursun zorla mı oturttular :D Boşuna olay aramayın gerek yok

Evt bazi hocalar vardir siz ayrilmayin kaynasin birbirinizle denilir. Wc ye giderse sende git. yataga gicecekse sende git onunla ve sayre :lol:

Hoca öyle bir sey demisdir sonucda bu savunma ikilisi Takimin en önemli ikilisi sayilir aslinda. Hele hele avrupa maclarinda savunma ikilin uyumlu degilse hic cikma maclara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt