Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

yahu bu boxer konusunu halami kapatmadinizmi ,ya nasil bir topluluguz arkadas hicbir futbol forumunda bu kadar bir futbolcunun boxer ve ya seyi konusulmadi vayy halimize

Transfer Nöbeti | SON GÜN

14 :D :D yaşında değilim ama seninle konuşmak için 14 yaşında olmak lazım benim hatam bin kere söyledim konuyu kapatalım diye ama sürekli olarak başka birileri açıyo ve bana birşeyler söyleniyo yoksa meraklısı değilim

Tamma sen susacaksan iyi ben 14 yasindayim, nema problem

AslOlanGalatasaray'dir

Boxer hayırlı olsun diyebilir miyiz?

ŞU AN KUL HAKKINA GİRMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN SUSUYORUM O YÜZDEN BENİ TAHRİK ETME HERKES FİKİRLERİNİ SÖYLESİN AMA SAYGILI OLSUN FENERBAHÇELİ OLSAYDIM BU KADAR HAKARETTEN SONRA SANA HAKETTİĞİN Bİ CEVAP VERİRDİM MERAK ETME!!:mad:
Melo iyi demiyoruz ama senin dusuncen o kadar sacmaki? Melo kotu oldugu icin bisey paylasmiycak? Sanane derler adama? Adamin ozel hayati.. İsteyen bakar isteyen bakmaz? Robotmu bunlar? Kucuk melo cok acitti Volkani bunun sancilarimi bu ?

AslOlanGalatasaray'dir

baros yine elimizde kaldı.Ne onursuz adammış be helal olsun.

Vallaha hanidir bu başlıkta takipteyim iyice sinir oldum ben bu konuşmalara. Yeter... Hani Melo'nun yerinde olsam ve bunları okusam cevaben aynı fotoğrafın mayosuz halini çekip koyar yayınlardım tartışma edebiyen son bulurdu...

Baros burda oynamayacağına, gitsin Süper ligde bi takımda oynasın bari.

Çok faydalı olur sağlıklıysa tabi..

Yuh be bilader, Tufan sana diyorum..

Hala aynı konu arkadaş yav.. 80. küsür sayfadan beri..

ŞU AN KUL HAKKINA GİRMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN SUSUYORUM O YÜZDEN BENİ TAHRİK ETME HERKES FİKİRLERİNİ SÖYLESİN AMA SAYGILI OLSUN FENERBAHÇELİ OLSAYDIM BU KADAR HAKARETTEN SONRA SANA HAKETTİĞİN Bİ CEVAP VERİRDİM MERAK ETME!!:mad:

Fazla kasma.. Dinle iyi gelir.. :asd:

[video=youtube;_N4mob-pbU8]https://www.youtube.com/watch?v=_N4mob-pbU8[/video]

Ne zaman kapanıyor transfer sezonu?

[h=5]''Delgado'nun kalitesi ortada. Ancak şu aşamada onu transfer etmeyi düşünmüyoruz.''

- Tamer Kıran[/h]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt