Tv8 ve Exxen'i Boykot Etme Başlığı

Sörvayvır ve Turabi hastası çoktu forumda, yanlış mı hatırlıyorum ?

Sörvayvır, O ses Türkiye ve daha niceleri.. Bunları izleyip de zaman harcayanları Allah ıslah etsin!!

kahrolsun acun ve ona ait olan her türlü maddi getirisi olan şeyler.Yaşasın acunu her türlü maddi zarara uğratan kişi ve kurumlar

Exxen üyeliğim yok, TV8'i ara ara Survivor için izliyordum artık onun da modası geçti sarmıyor beni..

acunun bırak programlarını izlemeyi, yanlışlıkla ekranda görsem kanal değiştiririm o kadar net söylüyorum. böylesi fanatik tipler halk için iş yapmamayı öğrensin biraz

1611764465896.png

öyleyse albert rierayla ayhan akmani da boykot etmemiz lazim

ayhan akman formasi olan o formayi yaksin

IPTV yada şikayet edilesi sitelerden dizi izlesek peki güzel bir boykot olur mu? Bunu merak etmekteyim
Bu arada olay izlemek değil bence bugün hadi tvyi çakıyorum birine dese muazzam paralar kazandirir keriz çok bu ülkede.
Atı alan uskudari maalesef geçti. Ya en başta büyümeden karşı firma cikaracaktin. Bu bitse başkası gelir bunlarda holigan cok.
Adam Survivor'a oyuncu alıyor son iki sezondaki oyuncuların ağzında Galatasaray'da oynadım. Buna izin vermemek lazım marka değerini artırmakla olur bu da.
Kaşarlaşmış futbolcular derbi diye program yaptı herif daha 2 sene önce.

Son düzenleme:
Survivor o ses türkiye yi eminim terimin apo nun ailesi bile izliyordur.

Taraftar izlemesinde hocada artık bu adamla ilişkisini kessin yanılmıyorsun milli takım adına yapılmış belgeselde yer almış hocada artık tavrını almalı

Geri
Üst Alt