Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Ebru koksali gormek istiyen kitle zate hayalperest terorist kitlenin ta kendisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç öyle bir şey demiyorum. Sınırsız ayrıcalıkla ve kolayca üye olamasınlar, yeter...Ha sen Galatasaray uyesi olamasin mi diyorsun liseliler? Iyi liseli yoktur mu diyorsun?
Hiç öyle bir şey demiyorum. Sınırsız ayrıcalıkla ve kolayca üye olamasınlar, yeter...
Senin kullandığın ifadeler ise, ''Aralarındaki çıkarcıları temizlesinler de yine onlar söz sahibi olsunlar'' minvalinde; nasıl temizlenecekse?!...Uzatmayalım; böyle sağır diyaloglarından nefret ederim...
devrik yavşağın görevi rivayı rteye vermekti. görevini layıkıyla yaptıTüm bunların yanı sıra DEVRİK Başkan Dursun Özbek'in BEŞİKTAŞLI olduğunu bizzat kendisinin açıkladığı EŞİ dün genel kurulda İBRASIZLIK oyu kullandı! Bu gençler de tıpkı o hanımefendi gibi Galatasaraylı olmadan Galatasaray hakkında karar alması için ÜYE YAPILMAYA çalışılıyor!
fena caktilar
Soxayım ayrıcalıklarına. Bu saatten sonra saygıyı haketmiyorlar artıkYa liseliler ayrıcaklıklı olsun ona bile lafım yok ama şu kuş tayfası üye olamasın ya insanın asıl kanına dokunan bu
Zaten burda insanın sinirini bozan sey iceride ki hainler ve kus tayfası. Yoksa demokratik ortamda yapılan sonuca kimse ses etmez saygı duyulur. Sen birde gidip borcu takıp gitmis olan dursun'u ibra edeceksin. Bu darbe degilde nedirYa liseliler ayrıcaklıklı olsun ona bile lafım yok ama şu kuş tayfası üye olamasın ya insanın asıl kanına dokunan bu
Ebru Koksal hanimefendi Ugur Guzel ustadin bir numarali dusmani idi
Tam Uğur Güzel ve Sinan Bilgin'lik ortam var. Böyle zamanlarda gözler gayriihtiyari onları arıyor.
Aman aman böyle iyi.şimdi gelip liseci darbecileri savunur kesin o malum şahıs.durduk yere günaha girmeye gerek yokYonetimden af bekliyoruz rtas
Aman aman böyle iyi.şimdi gelip liseci darbecileri savunur kesin o malum şahıs.durduk yere günaha girmeye gerek yok
S.b isimli şahıs. Savunması için bi sebepe ihtiyaç olmazdı genel kanı neyse yine tam tersini savunurduSuphesiz kimseyi sebepsiz savunmazdi desem katilmaz misin renktasim
Bir de kimden bahsediyorsun?