ultrAslan'dan Bir Açıklama Daha!

Ebru koksali gormek istiyen kitle zate hayalperest terorist kitlenin ta kendisi.

Rakip takım taraftarıyla fikir ve kader birliği yapan insanlarla, Galatasaraylılık Ruhu adı altında fikir ve kader birliği yapan Ali Sami Yen ve arkadaşlarının aynı sıralarda oturması kabul edilemez; ellerini kirletenlerle, formasını kirletenleri destekleyenler de bir tutulamaz. Lise mise geçiniz.

Ha sen Galatasaray uyesi olamasin mi diyorsun liseliler? Iyi liseli yoktur mu diyorsun?
Hiç öyle bir şey demiyorum. Sınırsız ayrıcalıkla ve kolayca üye olamasınlar, yeter...

Senin kullandığın ifadeler ise, ''Aralarındaki çıkarcıları temizlesinler de yine onlar söz sahibi olsunlar'' minvalinde; nasıl temizlenecekse?!...Uzatmayalım; böyle sağır diyaloglarından nefret ederim...

Hiç öyle bir şey demiyorum. Sınırsız ayrıcalıkla ve kolayca üye olamasınlar, yeter...

Senin kullandığın ifadeler ise, ''Aralarındaki çıkarcıları temizlesinler de yine onlar söz sahibi olsunlar'' minvalinde; nasıl temizlenecekse?!...Uzatmayalım; böyle sağır diyaloglarından nefret ederim...

Yok, beni yanlis anlamissin. Bence kulube uyelik kolay olmamali, liseliler icin de gecerli bu.

Soz sahibi olunmasina dair bir sey soylemedim zaten. Geri donup okursan gorursun.

Tüm bunların yanı sıra DEVRİK Başkan Dursun Özbek'in BEŞİKTAŞLI olduğunu bizzat kendisinin açıkladığı EŞİ dün genel kurulda İBRASIZLIK oyu kullandı! Bu gençler de tıpkı o hanımefendi gibi Galatasaraylı olmadan Galatasaray hakkında karar alması için ÜYE YAPILMAYA çalışılıyor!

fena caktilar
devrik yavşağın görevi rivayı rteye vermekti. görevini layıkıyla yaptı

Ya liseliler ayrıcaklıklı olsun ona bile lafım yok ama şu kuş tayfası üye olamasın ya insanın asıl kanına dokunan bu

Ya liseliler ayrıcaklıklı olsun ona bile lafım yok ama şu kuş tayfası üye olamasın ya insanın asıl kanına dokunan bu
Zaten burda insanın sinirini bozan sey iceride ki hainler ve kus tayfası. Yoksa demokratik ortamda yapılan sonuca kimse ses etmez saygı duyulur. Sen birde gidip borcu takıp gitmis olan dursun'u ibra edeceksin. Bu darbe degilde nedir

Olayın kokeni tuzuge dayanıyor. Bu tuzugu revize etmediğimiz muddetce basımız daha cok agrıyacak, bu tip olaylar olacak..

Dunku kurulun bir kısmını izledim. Adamın ağzı sut kokuyor.. Yeni mezun olmuş, gelmiş babası-dedesi yaşındaki adamlara akıl veriyor, hatta tehdit ediyor..

Maalesef Galatasaray Lisesinden mezun olsun da gerisi önemli değil, isterse fanatik Fenerli, Bestaslı olsun, kulube otomatik uye olur mentalitesini degiştirmek lazım..

Cok degerli , çok bilgili ve istekli Galatasaray sevdalıları uye olamıyor, bu bebeler uye oluyor.. Sonra da Dursun'u ibra ediyor, Mustafa Baskanı etmiyor.. YUHHHH lan size..YUHHHHH

Şu Aziz Yıldırım'a benzeyen liseli veledin adı soyadı nedir ya ! Merak ettim cibiliyetine tükürdüklerim alenen Galatasaray taraftarı ile dalga geçiyorlar.

Geri
Üst Alt